Najnakupi.si praznuje 3000 Facebook všečkov

Najprej bi se radi iskreno zahvalili prav vsakemu, ki nam sledi in zaupa!

Zato smo pripravili akcijo z namenom, da nagradimo naše zveste všečkarje: 10 dni MINUS 15 % na VSAK NAKUP!

Ob nakupu vnesite kodo NAJNAKUPI3000!

Zadnji dan pa izžrebamo še super DARILA!

Lajkaj Facebook objavo in se poteguj za nagrade!

Pravila akcije Najnakupi3000: Popust 15 % velja na celoten nakup opravljen preko spleta z vnosom kode NAJNAKUPI3000. Popust ne velja na izdelke v skupini “Elektronika”. Popust se obračuna v košarici, ko se vnese koda NAJNAKUPI3000. Popust velja za neomejeno število nakupov, za neomejeno število uporabnikov. Akcija traja 10 dni, od 10.11.2017 do, vključno z 20.11.2017. 20.11.2017 bomo naključno izbrali tri nagrajence, ki bodo prejeli darila. Izbirali bomo med našimi sledilci, ki bodo všečkali objavo o nagradni igri na naši Facebook strani. Nagrajence bomo razglasili na naši Facebook strani. Darila bodo nagrajenci lahko prevzeli na našem prevzemnem mestu na Središki ulici 4 v Ljubljani. Po dogovoru pa jih bomo odposlali po pošti.

Želimo vam veliko sreče in prijetnih nakupov!


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!