monica bellucci

Monica Bellucci postala blondinka!

monica bellucci
Monica Bellucci

Monica Bellucci, 52-letna igralska ikona je presenetila javnost z drastično spremembo videza. Kam so izginili njeni dolgi, črni vranji lasje? Zakaj si je omislila nov videz? Monica je za novico o ‘šokantni spremembi’ poskrbela kar sama, saj je na svojem instagram profilu objavila fotografije, ki so njene oboževalce pustile dobesedno brez besed. Legendarna črnolaska se je spremenila v platinasto blondinko in požela veliko komplimentov, ampak tudi nekaj ogorčenih kritik.

Zakaj je to naredila?
Sprememba je seveda le začasna, saj Monica je in bo za vedno temnolaska. Do spremembe pa je prišlo, saj se je Monica želela pokloniti igralski kolegici! Če ste sedaj pomislili na Marylin Monroe, vas pač moramo razočarati, Belluccijeva je svojo stilsko preobrazbo posvetila italijanski legendarni igralki Monici Vitti.

Če ste si tudi same omislile drastično spremembo barve las, ste gotovo opazile, da so vaši lasje veliko bolj krhki in lomljivi. Potrebujejo negovalno nego, ki vam jo zagotavljajo proizvodi vrhunske kozmetične linije RebItalia.

 

Svojo preobrazbo je posvetila italijanski kolegici Monici Vitti

monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci
monica bellucci

Vam je bolj všeč svetlolasa ali temnolasa različica seksi Monice?