Umrl igralec iz filma Austin Powers

Hollywood je pretresla žalostna vest – umrl je namreč 41-letni  Verne Troyer, eden od glavnih igralcev filmske uspešnice Austin Powers. Troyer je bil eden od najmanjših ljudi na svetu, saj je bil visok le 81 centimetrov. Uraden razlog smrti še ni znan, vendar so že pred nekaj tedni Verna hospitalizirali zaradi alkoholiziranosti … Ameriški mediji navajajo, da je umrl ravno zaradi zastrupitve z alkoholom.

Verne je bil eden od likov uspešnega filma Austin Powers, kjer je igral Mini me-ja. Kot večina igralcev, ki imajo velike zdravstvene težave, je tudi sam zapadel v brezno drog in alkohola, iz katerega pa ni videl izhoda …

Eden najmanjših igralcev na svetu, ki je nehal rasti zaradi genske napake, ki povzroča pritlikavost, je v svet filma prvič vstopil kot dvojnik v filmu Trije lopovi in potepin (Baby’s Day Out) leta 1994. Vrhunec je doživel z vlogo zlobnega Mini Jaz oz. Mini Me v filmih Austin Powers in Austin Powers: vohun ki me je nategnil. Zaigral je tudi goblina Griphooka v filmu Harry Potter in kamen modrosti.

Njegov soigralec v Austinu Powersu Mike Myers se je že odzval, da ga bodo zelo pogrešali. “To je žalosten dan, vendar upam, da je zdaj na boljšem kraju,” je sporočil Myers.

VELIKA SPOMLADANSKA AKCIJA– ČE SEDAJ NAROČITE REVOLUCIONARNO CEV MAGIC HOSE, BOSTE PRIHRANILI VEČ KOT 34€!

MORDA TE ZANIMA TUDI TO:

Lance Armstrong bo plačal pet milijonov dolarjev

Z dopingom osramočeni ameriški kolesar Lance Armstrong se je na sodišču pogodil, da bo ameriški vladi plačal pet milijonov dolarjev zaradi zlorabe prepovedanih sredstev. S tem se bo izognil sodnemu procesu zaradi prevare, ki so ga proti njemu sprožili njegovi nekdanji sponzorji ekipe US Postal. Proces bi ga lahko sicer stal sto milijonov.