VIDEO: Lea navdušila že na prvi vaji!

Naša letošnja evrovizijska predstavnica je, skupaj s svojimi plesalkami, opravila že prvo odrsko vajo. Slovenska ekipa je tokrat res navdušila in o Leji so se razpisali tudi tuji novinarji … Mogoče pa nam bo letos vendarle šlo bolje, kot pretekla leta! Tu si lahko ogledate njeno prvo javno vajo! 

Oder Altice Arene bo s pesmijo Hvala, ne! zavzela 10. maja in se v boj za finale podala kot predzadnja, 17. po vrsti. Ji bo ta številka prinesla kaj sreče? 

Vsekakor pa je Lea po prvi vaji zelo pozitivna, pravi, da so dali vse od sebe in da sedaj delajo le še na ‘detajlih’. Videoposnetek njene prve vaje se je že pojavil na portalu YouTube, kjer so se že začeli pojavljati zelo pozitivni komentarji. Kar nekaj uporabnikov je dobesedno navdušenih, saj se jim zdi Lea ena najboljših slovenskih predstavnic zadnjih let. Naša Lea je torej navdušila, drugače pa je pri Srbih, ki so dobesedno šokirani nad prvo vajo njihovih predstavnikov in so mnenja, da bo letos Srbija doživela pravi polom. Poglejte si vajo Sanje Ilić & Balkanike, ki naj bi razočarala tako rekoč vse:

Tukaj pa še nekaj fotografij naše predstavnice in njenih soplesalk – foto: Thomas Hanses