Lea! Hvala, še, še! SMO V FINALU!!!

Simpatična Primorka nas je s svojo ekipo deklet, ki so nocoj nastopile na velikem evrovizijskem odru, popolnoma navdušila … In to tako, da lahko le rečemo: “Lea, hvala še – še!” In navdušila ni samo nas, temveč CELO EVROPO! SLOVENIJA JE TAKO SPET V FINALU! 

Po veliki zmagi na lanski Pesmi Evrovizije je Salvador Sobral to največje evropsko glasbeno tekmovanje popeljal v portugalsko prestolnico. Lizbona je tako danes, 10. maja gostila tudi drugi predizbor, ki je za nas Slovence še kako pomemben … Na njem je namreč nastopila naša energična izbranka Lea Sirk … In kako se je odrezala?

ODLIČNO! Vse pohvale Leji in celi njeni ekipi. V boj za finalno vstopnico letošnje Pesmi Evrovizije se je podala kot predzadnja, sedemnajsta po vrsti. Na velikem evrovizijskem odru so ob njej nastopile še štiri plesalke Karin Putrih, Tajda Kožamelj, Veronika Škrlj in Anja Möderndorfer, kot spremljevalna vokalistka pa še Karin Zemljič.

Nastop teh šestih slovenskih deklet je bil vrhunski … Poskrbele so za energijo, zabavo, kar precejšnjo mero seksapila in seveda tudi za presenečenje … Med nastopom naj bi zmanjkalo elektrike, vendar to je bil le scenski element, ki je še dodatno popestril vrhunski nastop naše predstavnice in njene ekipe!

Na odru se je, poleg Slovenije, predstavilo še 17 držav v naslednjem vrstnem redu: Norveška, Romunija, Srbija, San Marino, Danska, Rusija, Moldavija, Nizozemska, Avstralija, Gruzija, Poljska, Malta, Madžarska, Latvija, Švedska, Črna gora in Ukrajina in moramo prav poudariti, da nas je naša predstavnica spravila na noge! 

V FINALU SO:

Srbija, Moldavija, Madžarska, Ukrajina, Švedska, Avstralija, Norveška, Danska, SLOVENIJA in Nizozemska!


LJUBITELJI DOBRE GLASBE, TU JE NEKAJ ZA VAS! IZKORISTITE VELIKO SPOMLADANSKO AKCIJO IN NAROČITE PO KAR 50% ZNIŽANI CENI!