Lana Jurčević ima novega fanta! Poglejte, koga!

Seksi in energična Lana Jurčević, ki je nedavno navdušila na nabito polnem Aktualovem dnevu žena, je končno razkrila, da IMA fanta. To je seveda storila prek trenutno najbolj priljubljenega družabnega omrežja, instagrama, kjer je objavila romantično skupno fotografijo. S to objavo je sprožila val komentarjev, poln srčkov, ljubčkov in pisanih čestitk. Sledilci sicer izkazujejo navdušenje nad to novo ljubeznijo, gotovo pa se najde tudi kdo, ki ni prav vesel, saj 33-letna Lana velja za eno lepših žensk v sosednji Hrvaški. In ne, ni Klemen Bunderla njen novi fant, čeprav sta se na odru res izjemno ujela … Njej novi fant je …

I love sundays.

Un post condiviso da Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) in data:

Kdo je ta fant?

Čeprav na fotografiji ni videti obraza ‘srečneža’, na katerem sedi seksi Lana, se je v komentarjih pojavil zapis, da naj bi to bil gospodič z imenom Filip Kratofil. Seveda mu marsi kdo zavida, vendar gre zavidati tudi Lani, saj je tudi Filip presneto postaven in seksi. Vsekakor krasen par, kateremu želimo čim več ljubezni.

Filip je osvojil Lanino srce!


Če ti je všeč Lana Jurčević, si gotovo Aktualovec ali Aktualovka … No, če še nisi, pa postani in to z URADNIMI AKTUALOVIMI IZDELKI, ki jih dobiš na najnakupi.si! 

URADNE IZDELKE RADIA AKTUAL LAHKO DOBIŠ NA NAJNAKUPI.SI – IN TO NA ->TEJ<- POVEZAVI!