En milijon za eno objavo?!

Resda Kylie še nima primata osebe z največjim številom Instagram sledilcev, ima pa primat največje zaslužkarice na Instagramu. Uradno je bila proglašena za najbolj bogato Insta-osebnost.

Pa koliko sploh zasluži?

Ogromno! Po podatkih D’Marie Analytics naj bi starleta trenutno zaslužila neverjetno cifro – kar 1 milijon dolarjev za vsako foto objavo. To dejansko ne pomeni, da vsakič, ko kaj objavi, dobi en milijon … To pomeni, da vsakič ko objavi svojo fotografijo, na kateri je nek proizvod, ji oglaševalci plačajo milijonček. To je tudi za ameriške razmere precej visoka cifra, saj na primer za 30 sekundi oglas, ki se ga vrti med Super Bowlom odštejejo 5 milijonov dolarjev … Torej je Kylie res izjemna podjetnica!

“Kylie je svetovna blagovna znamka in čeprav nekateri zavijajo z očmi, ko jo omenimo, je pač to realnost! Tako mlada in sposobna ženska, ki je dobesedno obrnila svetovne marketinške smernice, je dejansko izjemna profesionalka, ki ji lahko le čestitamo,” je povedal direktor podjetja D’Marie Analytics.


Bi rade imele podobne ustnice, kot jih ima Kylie pa si ne upate pod nož? Injekcije so res zelo boleče in boleče so tudi za vaš žep, saj so izjemno drage! Predstavljamo vam boljšo rešitev! Kliknite in preverite! 🙂