Ko te le nekaj kapljic reši bolečin

olje 31

Pogosti glavoboli so lahko posledica mnogih dejavnikov. Velikokrat je za hude glavobole krivo prav prestresno življenje. Tisti, ki imajo glavobole večinoma posegajo po raznih tabletah, ki bolečine bolj ali manj uspešno lajšajo. Večina pa se ne zaveda dejstva, da so lahko tovrstne tablete zelo škodljive za naše zdravje. Poleg tega pa se na učinek tablet še prehitro navedimo, kar pomeni, da moramo posegati po vedno večjih količinah oziroma po vedno močnejših tabletah.

Nasvet – sprostite se!

Prvo pravilo, ki ga nikakor ne bi smeli zanemariti je hidratacija! Ste že kdaj opazili, da če ne popijete dovolj vode, vas začne boleti glava? No, če temu prištejete še stresen dan v službi, kreganje s partnerjem ali kaj podobnega, bo rezultat resnično hud glavobol. Sprostite se, ne pozabite na pitje (vode!) in privoščite si sproščujočo masažo.

Olje 31 Face Complex resnično pomaga!

To olje, ki je prav čarobna mešanica eteričnih olj mnogih zdravilnih rastlin, bo na vas delovalo zelo blagodejno. Lahko ga uporabljate kot dodatek pri kopeli – dovolj je le nekaj kapljic … Lahko ga uporabite pri masaži – dovolj so le tri do štiri kapljice vmešane v vazelin. Če pa vas je glavobol že ‘napadel’, vam svetujemo da kapnete eno kapljico olja na zatilje, eno na čelo in po eno na sence … Rahlo vmasirate in se uležete v posteljo, v čim bolj temen prostor. Poskusite se maksimalno sprostiti, mogoče celo zadremati – kmalu boste ugotovili, da je zavojček tablet, po katerem redno posegate, ostal nedotaknjen … Poskusite, ne bo vam žal.

Olje 31 Face Complex je resnično vsestransko – preberite, kje in kako ga lahko uporabite!