8. marec – Veste, zakaj prav ta datum?!

Drage dame, kmalu bo zadišalo po pomladi, kmalu boste lahko odvrgle dolge plašče ali debele jakne … Drage dame, kmalu boste lahko okoli lahkotno skakljale v krasnih in pisanih oblekicah in odprtih čeveljcih … A pred tem, vas čaka še nekaj zelo pomembnega – DAN ŽENA! In kaj se bo dogajalo, ko boste zunaj same? Imate že kakšne plane? Ne??? No, mi jih imamo za vas!!!

MIT? Ne, POLITIKA! (nekaj o tem, zakaj sploh ženske praznujejo)

Če ste med tistimi, ki ne vedo prav dobro, zakaj ženske praznujejo prav 8. marca, vam to razkrijemo kar mi. Ne, prihajajoča pomlad nekako nima veze … Vse je nekoliko bolj politično obarvano, kakopak?
Vse skupaj naj bi se začelo čez lužo, v Združenih državah Amerike, da pravste prebrale! Ideja za praznovanje dneva žena je bila prvič sprejeta februarja, 1909 v ZDA na pobudo AMERIŠKE SOCIALISTIČNE STRANKE. Potem se je to razširilo tudi v Evropo, kjer je pobudo za praznovanje dneva žena sprejela pobudo Clara Zetkin v Kopenhagnu med Mednarodno konferenco socialističnih žensk. Do leta 1921 je imela vsaka posamezna država svoj datum za praznovanje … Vse dokler je padla odločitev – dan žena bomo praznovali 8. marca! To pa je bilo sprejeto na 2. konferenci komunističnih žensk, v Moskvi …

Torej 8. marec je praznik, ki ima svoje korenine v socialistični ideologiji, z leti pa se je spremenil v praznik zabave in sproščenega druženja veselih žensk, ki tu in tam prav na ta dan zaidejo tudi v kakšen lokal, kjer so pomanjkljivo oblečeni mladeniči … Ampak to je res že druga zgodba. Ker si ženske res zaslužijo čim več in ker jih je potrebno razvajati, smo se tudi mi na najnakupi.si odločili, da bomo dve srečnici vsaj na ta dan (no, nekaj dni prej, če smo natančni) zelo razvajali!

PELJEMO VAS NA AKTUALOV DAN ŽENA!

Dvema srečnicama bomo podarili 2 VIP karti za obisk mega Aktualovega koncerta ob dnevu žena, ki bo že 2. marca v dvorani Stožice. Poleg VIP kart, bomo podarili tudi PAKET presenečenja trgovine Najnakupi.si in da bo zabava še boljša, bo srečnici na koncert odpeljal taksi!

KAKO DO NAGRADE? Navodila so sila preprosta:

  • VŠEČKAJ Facebook stran Najnakupi.si -> klikni sem <-
  • Poišči sliko za DAN ŽENA na našem Facebook profilu in jo všečkaj ter deli na svojem zidu!
  • V komentarju pod sliko označi osebo, s katero bi šla na koncert in predvsem ZAKAJ bi šla prav s to osebo? Bodi čim bolj izvirna in iskrena, saj si bo prav najbolj izviren komentar prislužil dve VIP vstopnici, organiziran prevoz na koncert in seveda krasen paket presenečenja.

Izvajalci Aktualovega dneva žena 2018, ki bodo poskrbeli za nepozabno noč pa so: 

POP DESIGN – Izjemna skupina, ki z Miranom Rudanom zveni najbolje do zdaj! Najbolj energični fantje, ki nas bodo s tal (Ko si na tleh) dvignili v nebo (Na nebo). Neumorna skupina, s katero bomo peli in noreli od prve do zadnje minute!

PARNI VALJAK – Vrhunska pop-rock zasedba, ki na svojem prestolu kraljuje že dobrih 40 let! Čedalje bolj je polna zanosa, energije in svojega občinstva nikoli ne razočara! Njihov pompozni nastop bo prava koncertna bomba, ob kateri bo eksplodirala vsa dvorana!

LANA JURČEVIĆ – Najlepša hrvaška pevka, ki bo s svojo lepoto, vročimi gibi in ekstravaganco dvigovala stožiško temperaturo! Seksapilna Hrvatica, modna ikona in simpatična gospodična, ob kateri bo veselo poskakovalo tudi vaše srce!

BORIS NOVKOVIĆ – Največji romantik, ki vam bo pokazal, kaj je to čista in prava ljubezen. Pevec, ki že več kot 30 let razvaja dekleta, zato se, drage Aktualovke, pripravite na najbolj posebni tretma do zdaj!

SREBRNA KRILA – Ena najbolj priljubljenih skupin z območja nekdanje Jugoslavije. Njihove pesmi si prepevamo vse generacije in se prepuščamo najlepši nostalgiji. Da bo skupina pustila poseben pečat prav v Stožicah, pa zagotavlja predvsem eden najlepših glasov vseh časov – legendarni Vlado Kalember!

***zmagovalko, ki bo s seboj peljala svojo prijateljico, bomo razglasili 28.2.2018, ob 12h!