Kim sovražnikom počne to …

V promocijske namene je seksi Kim šla do golega in tako dvignila toliko prahu, kot že dolgo časa ne! Seveda so se zaradi teh marketinških prijemov nakopičili tudi izjemno negativni komentarji, ki pa so seksi mamico še bolj podžgali in ji dali še več zagona. Vse znane osebnosti, ki jo javno pljuvajo, bodo od seksi Kim dobile valentinovo darilce!

Kim Kardashian se je odločila, da bo za letošnje valentinovo obdarila predvsem svoje sovražnike! In kako bo to storila?

Kim svojim sovražnikom podarja bonbončke  

Poslala jim bo svoj parfum Bae!

Kim Kardashian je prejšnji teden na predstavila svoj novi parfum Bae, ki je bil že v prvih dneh prodaje razprodan. Kako diši, nam ni znano … Jasno pa nam je, da je za uspehom parfuma dejansko uspeh cele družine Kardashian in njihovega resničnostnega življenja. Prav s tem načinom življenja so si Kardashiani nakopali kar nekaj sovražnikov oziroma ljudi, ki jih pač enostavno javno pljuvajo. Kim vrača udarec, vendar ne z grdimi in žaljivimi zapisi na družabnih omrežjih, temveč z dišečim poklonom. Lepo, ni kaj … Vsekakor pa tudi precej dobro marketinško zastavljeno.

In komu bo Kim poslala svoj parfum?
Na spisku obdarjenih so: Taylor SwiftWendy WilliamsBlac ChynaPiers MorganChloe Grace MoretzPinkBette MidlerChelsea HandlerSharon OsbourneNaya RiveraSarah Michelle Gellar in Janice Dickinson.


Če bi tudi vi radi obdarili svoje ljubljene ali pa kot Kim obdarili tiste, ki vam niso ravno simpatični, boste tukaj gotovo našli nekaj primernega! Klik na klik – nakup na nakup! Najnakupi.si – zaupanja vredna trgovina.