Jennifer Lopez kupila mega stanovanje – poglejte ta prestiž!

48-letna ameriška zvezdnica je skupaj s svojim novim partnerjem, Alexom Rodriguezom kupila novo stanovanje. Zanj je zaljubljeni parček odštel več kot 15 milijonov dolarjev! Njuno prvo gnezdece se nahaja v srcu New Yorka, na kar 36. nadstropju 96-nadstropne stolpnice. Zaljubljeni parček je to stanovanje dobil s kar konkretnim popustom, saj je bila prvotna cena kar 17.5 milijona dolarjev.

Stanovanje, kjer bosta prebivala skupaj s svojimi otroki, ima kar 375 kvadratnih metrov bivalne površine. Seveda v  stanovanju ne sme manjkati pokriti bazen, kozmetični salon, telovadnica in zasebni kino. Družina Lopez – Rodriguez se bo do stanovanja povzpela z zasebnim dvigalom in se tako uspešno izognila vsem sosedom …

Poglejte si to fantastično, sicer precej minimalistično opremljeno stanovanje!


Imate tudi vi zelo radi svoj dom, vendar je vaša sedežna garnitura že precej dotrajana? Predstavljamo vam edinstveno rešitev za vse tipe garnitur, kavče, dvosede in fotelje! Zelo kvalitetno elastično pregrinjalo za vse tipe sedežni garnitur. Narejeno je iz izjemnega materiala, ki se raztegne tudi do 120%. Prevleka, ki bo iz vaše stare garniture, kavča ali fotelja naredila nov kos pohištva, ki bo še dodatno polepšal vaš dom!