Je Samsung prehitel Apple?

Pred nekaj dnevi je Samsung predstavil svoj nov pametni telefon – s pompoznimi najavami in konferenco, ki so jo predvajali v živo, je svet spoznal njihov zadnji ponos – Galaxy 9 in Galaxy 9+, telefon, ki stavi vse na super foto kamero. Ta kamera naj bi bila revolucionarna in naj bi se prilagajala kot človeško oko.

Torej ta nova kategorija dvojne zaslonke, ki se prilagaja kot človeško oko, je sposobna je samodejno preklapljati med različnimi pogoji osvetlitve – zato so fotografije vedno odlične, ne glede na svetlobo ali temo, dan ali noč.

Počasni posnetki: Nekoč so bili počasni (slow motion) posnetki domena skoraj izključno iPhonov. Sedaj pa se je stvar močno spremenila, ta vrhunska kamera, s katero so fotografije že skoraj kot profesionalne, omogoča tudi izjemno kvalitetne počasne posnetke.

Joj – ta smeško sem pa prav jaz!

Samsung je postavil nov mejnik – sedaj si lahko vsak uporabnik naredi čisto svojega smeškota. Tako, kot so zapisali na uradni spletni strani: “Ustvarite različico sebe s pomočjo razširjene resničnosti in z enostavnim selfijem. Nato svoja čustva pokažite drugim v obliki nalepk in videov s smeški.” Zanimiva funkcija, ki bo prišla prav predvsem tistim, ki se radi dobesedno igračkajo s telefoni.

Da, stavijo na kamero!

Kot smo že prej zapisali, Samsung stavi na super kamero, ki ni odlična le za fotografiranje in snemanje videov, temveč tudi za neposredno prevajanje, saj prevede tudi tisto, česar mi ne moremo – dovolj je le klik in prevod je na poti. Poleg tega kamera prepozna lastnika – “Inteligentno pregledovanje je nova tehnologija, ki združuje prepoznavo obraza in branje šarenice, kar olajša odklepanje telefona v mraku.”


Če ste ljubitelji sodobnih tehnologij, fotografije, računalništva, računalniških iger ali če enostavno potrebujete tehnološki izdelek po ugodni ceni, pobrskajte med več kot 4000 izdelki iz naše rubrike ELEKTRONIKA! Vrhunske blagovne znamke, po enkratni ceni!