Indira Ekić – Poglejte, kaj ji je naredil ta fant!

Krasna Indira Ekić, finalistka prve sezone šova The Biggest Loser Slovenija in komentatorka letošnje sezone oddaje Od Težaka do junaka, je dokaz, da se z veliko volje in ljubezni do življenja lahko doseže marsi kaj … Tudi popoln preobrat v življenju!

Kamere so ugasnile, ljubezen se je ‘vžgala’

Matic in Indira – ljubezen, ki se je rodila, ko so kamere ugasnile …

Svojega fanta, osebnega trenerja Matica Kolenca, je spoznala prav med lanskoletnim šovom … Ko so kamere ugasnile, se je njuna ljubezen razplamtela in še zmeraj močno gori … Skupaj se zbujata, si pripravljata zdrave obroke, trenirata, pohajkujeta po Sloveniji in se udeležujeta svečanih in mondenih dogodkov. Tudi Matic je krasna oseba, pristen Primorec, ki jo gleda z očmi polnimi ljubezni, je zagrizen športnik, ki daje veliko poudarka na zdrav način prehranjevanja in vadbe.

Poglejte, kaj ji je naredil Patrik Trol!

‘Krivec’ za njene spremembe frizure pa je Ptujčan Patrik Trol

Indira se je v zadnjih mesecih popolnoma spremenila – od nesamozavestnega dekleta, je postala čisto prava ‘fatalka’. Ker je pomlad končno prišla v našo prelepo podalpsko deželico, se je Indira odločila, da jo bo spustila tudi med svoje krasne svetle pramene. Spet je obiskala vrhunskega frizerskega mojstra Patrika Trola in se prepustila njegovim izkušenim rokam! Rezultat pa je naravnost fenomenalen! Nežni rožnati toni Indiri neverjetno pristojijo in jo naredijo še bolj edinstveno, kot sicer že je.

Indira vstopa v letošnjo pomlad še lepša in bolj sveža!


MORDA VAS ZANIMA TUDI TO:

Stare civilizacije so zlato že od nekdaj slavile kot vir nesmrtnosti in verjele, da ima zdravilno moč. Že egipčanski in kitajski zdravniki so pripravljali preparate z zlatim prahom, da bi upočasnili staranje. Faraoni so se z njim kitili in lepotičili, v želji po večni mladosti. Zlato z latinskim imenom aurum zaradi energetskega naboja spodbuja življenjsko energijo, zato je nega z zlatom privilegij za kožo. Zlato dokazano učinkuje v smislu pomlajevanja kože, glajenja linij in gub ter izboljšanja tonusa kože. Koža, negovana z zlatom, postane opazno bolj gladka in čudovitega sijaja.Izjemno plemenita Zlata krema Face Complex vsebuje delce pravega zlata, ki kožo nahranijo, jo naredijo čudovito sijočo in napeto. Zlata krema Face Complex je pravi regenerator naše kože. Primerna je za vse tipe kože in ne vsebuje parabenov, konzervansov in alergenov. Če vas zanima več ali če jo želite kupiti, kliknite na TO POVEZAVO!