Grozljivo! Elektronska cigareta mu je eksplodirala v ustih in ga ubila!

Kdo pravi, da elektronske cigarete niso škodljive? Po zadnjih dogodkih lahko rečemo, da so še bolj kot običajne. 38-nesrečnik iz Floride po imenu Tallmadge D’Elia je prva smrtna žrtev teh majhnih elektronskih napravic.

Če so se pred nekaj tedni pojavljala samo ugibanja, da naj bi gospoda ubila cigareta, je sedaj to tudi potrjeno – opravljena je bila obdukcija, ki je pokazala, da je zaradi eksplozije cigarete gospod imel v glavi kar nekaj kovinskih kosov razletene e-cigarete. Po eksploziji je prišlo tudi do požara.

Podjetje, ki proizvaja te cigarete Smok-E Mountain trdi, da je do eksplozije prišlo, ker naj bi gospod uporabljal neprimerne polnilce. Kako bodo to dokazali pa je že druga zgodba.

Tallmadge D’Elia – je prva žrtev elektronske cigarete!

Dejstvo je, da je v zadnjih letih prišlo do kar nekaj podobnih primerov. Od leta 2009 do leta 2016 je bilo zabeleženih kar 195 eksplozij, sicer brez smrtnih žrtev. Gospod Tallmadge D’Elia je tako prvi človek, ki ga je ubila prav elektronska cigareta.


Mogoče je bolje, da ostanete kar pri klasičnih cigaretah in če  želite zmanjšati škodljivost le teh, naročite inovativno kartico  Blove Shark za zmanjšanje stranskih učinkov kajenja!