Granatno jabolko

Granatno jabolko – čudežni sadež

NAJNOVICE

Granatno jabolko
Granatno jabolko je sadež ljubezni.

Poznate sadež, ki je po nekaterih legendah tisti, s katerim je Eva zapeljala Adama? Granatno jabolko je iz leta v leto bolj priljubljeno. Njegova rdeča barva sporoča, da gre za bogat vir antioksidantov. Najpomembnejši antioksidant, ki ga najdemo v soku granatnega jabolka, je punikalgin, ki ima tudi izjemne razstrupljevalne učinke.

 

Granatno jabolko je užitni plod granatovca (Punica granatum), nizkega sredozemskega drevesa ali grma. Granatna jabolka zorijo septembra in oktobra, užitna pa so komaj novembra. Ta sadež je zapisan v mnogih zgodbah in legendah. Prav z njim pa naj bi Eva zapeljala Adama in glede na vse prednosti tega čudežnega sadeža, je čisto razumljivo, da se ji ni znal upreti, mar ne?

Granatno jabolko poznamo že iz zgodovine, posušena semena granatnega jabolka so uporabljali kot začimbo že v antičnih časih. Stari Rimljani so granatno jabolko imeli za simbol ljubezni in plodnosti, ker ima tudi polno drobnih semen. Takrat seveda še niso govorili o tem, da je granatno jabolko tudi fantastičen antioksidant, vedeli so le, da je na nek način ‘čudežno’.

Granatno jabolko
Zaveznik vaše kože

ZDRAVILNO ZA KOŽO

Granatno jabolko mnogi imenujejo kar čudežni sadež, saj vsebuje zakladnico vitaminov in antioksidantov ter deluje zdravilno na kožo. Granatno jabolko vsebuje mnogo sestavin, ki delujejo proti mozoljem in pomagajo pri celjenju poškodb na koži zaradi mozoljev. Če njegov sok nanesete na prizadeti del kože, se bodo mozolji posušili, rdečica pa bo izginila. Sok granatnega jabolka ozdravi kožo, spodbuja nastajanje kolagena in pomaga pri prožnosti kože ter posledično ohranja mladosten videz. Sok granatnega jabolka s svojimi sestavinami kožo tudi varuje pred izsušenostjo.

ANTIOKSIDANT

Zadnje čase postaja precej priljubljeno in tega mu ne moremo očitati, saj je bogat z vitaminom C in drugimi antioksidanti, ki preprečujejo gubice, izsušitev kože in nastanek prostih radikalov. Študija v reviji American Journal of Clinical Nutrition je namreč pokazala, da višji vnos vitamina C pri ženskah zmanjšuje pojav gubic in suhe kože v srednjih letih.


Krema za regeneracijo celic z granatnim jabolkom FACE COMPLEX

Granatno jabolkoPrav granatno jabolko je ena od glavnih sestavin izjemne kreme linije Face Complex. Krema za regeneracijo celic z granatnim jabolkom NE vsebuje parabenov in konzervansov in je izdelana v EU. V lični 50-mililitrski steklenički te kreme tako dobite izjemne sestavine, ki bodo odslej naprej postale zaveznice vaše kože.

Krema za regeneracijo celic z granatnim jabolkom je izjemno bogata z antioksidanti, z vitaminom C, vitaminom K in z vitamini skupine B. Vsebuje granatno jabolko, ki je bogato s kalijem, ki pripomore k pravilnem delovanju kožnih celic. Granatno jabolko vsebuje tudi druge sestavine in minerale, kot so železo, kalcij, magnezij, fosfor, cink in mangan. Krema pomaga pri uravnovešanju in regeneraciji kože. Primerna je za vse tipe kože in za vse starosti.

 

Kremo lahko naročite v spletni trgovini najnakupi.si, na brezplačni telefonski številki 0806116 ali pa obiščete Najnakupi razstavni prostor na Središki 4, v Ljubljani.

POSEBNA AKCIJA: Ob nakupu katerih koli treh izdelkov linije FACE COMPLEX, je dostava na vaš dob BREZPLAČNA!