Glamurozni make up za najdaljšo noč v letu!

Ali lahko verjamete, da je leto 2017 že pri koncu? Se še komu zdi, da smo ravnokar vstopili v to leto? Kar naenkrat ga je konec, mar ne? Kmalu bomo odštevali 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 – Srečno novo leto!!!

Torej, lepo po vrsti:

Potrebujete primerno obleko, primerno obutev, primerno frizuro in, kar je najpomebnejše, glamurozen in dih-jemajoč make up, ki bo navdušil vse prisotne!

V spodnji fotogaleriji vam ponujamo nekaj zanimivih idej, ki so primerne za res izjemne priložnosti. Ne čakajte na silvestrovo, kar sedaj lahko v roke vzamete vaša priljubljena ličila in začnete z vajo!

Zlate oči in rdeče ustnice

Tej kombinaciji bi lahko brez pomislekov rekli: čista klasika! S to kombinacijo dejansko ne morete zgrešiti. Na obraz najprej nanesete primer, potem primeren puder, nato se lotite oči …  Ne pozabite na modne osvetljevalce, ki vas bodo naredili še lepše in glamuroznejše! Če boste na ustnice nanesle živo rdečo barvo, vam svetujemo, da ne pretiravate s pisanimi odtenki na očeh – omejite se lahko na zlato in črno – rezlutat bo res fantastičen! Seveda je zelo pomembno, da so tudi nohti urejeni in da je na njih lep rdeč lak! Pa še nekaj, dekleta nikar ne pozabite na nohte na stopalih! Tudi ti morajo biti urejeni in seveda v istem barvnem tonu kot tisti na rokah! Kar predstavljajte si, da se vam na najdaljšo noč v letu nasmehne sreča in končno se znajdete s svojo simpatijo v postelji … Noge pa neurejene? Ne, nikakor si tega ne smete privoščiti!

Modra za drznejše

Bolj drzna dekleta si lahko na očeh privoščite tudi močne modre tone, ki sicer zelo lepo pristojijo temnookim lepotičkam. Na silvesterski večer je dovoljen tudi drznejši make up, ki vam ga sicer ne priporočamo … Kar predstavljajte si, kako bi vas gledala prodajalka v delikatesi, če bi se pred njo pojavile s tako naličenimi očmi in naročile 15 dag pariške salame? Neprimerno, mar ne? No, na silvesterski večer pa je to dovoljeno …

Silvestrski poljub

In na silvestrski večer je dovoljeno  še marsikaj drugega … Sploh pa je dovoljen oziroma zaželen kakšen sladek silvesterski poljub! Privoščite si ga tudi če imate našminkane usnice, saj so novodobne šminke resnično zelo obstojne in se ne razmažejo!

Pa kar začnite z vajami ličenja, saj veste, kako pravijo, vaja dela mojstra, ups. mojstrico! Če pa ste mnenja, da potrebujete strokovni nasvet, vas vabimo, da nas obiščete vsak petek v decembru, od 14 do 18. ure v prostorih najnakupi.si, kjer vas bo naličila profesionalna maskerka! Pa gotovo vam bo zaupala še kakšno skrivnost, ki vas bo naredila še lepše, kot sicer že ste!