gaja prestor golden rose makeup tutorial najnakupi najnakupi.si

Gaja Prestor: Poletni glam make-up

Gaja Prestor je mojstrica ličenja, ki je v sodelovanju z Golden Rose Slovenija in Najnakupi.si ustvarila izjemen poletni make-up videz. Celoten potek ličenja in uporabljena ličila je posnela in združila v odličen posnetek. Vsa ličila, ki jih je Gaja uporabila v videoposnetku lahko dobite na Najnakupi.si.

Nekaj o Gaji

Srednješolka se z ličenjem resneje ukrvarja že več kot eno leto. Navdih, da se je začela z ličenjem ukvarjati je bila najprej njena mama, katero je skrbno opazovala, kasneje pa tudi drugi umetniki ličenja, ki svoje nasvete delijo s svetom prek socialnih omrežij. Opravila je tudi tečaj korekturnega ličenja pri uglednem slovenskem make-up umetniku.

Najprej je svoje kreacije delila na socialnem omrežju Instagram in YouTube, potem pa ustvarila še svojo Facebook stran. Na Instagramu ima trenutno že več kot 20.000 sledilcev, ki jo pozorno spremljajo in uživajo v njenih objavah. Na svojem YouTube kanalu objavla videoposnetke v katerih deli nasvete in trike kako ustvariti čudovite make-upe, negovati svojo kožo in se nasploh počutiti izjemno.

Umetnica po duši ustvarja ne samo s kozmetiko, ampak tudi z glasbo. Svoje glasbene podvige deli tudi s svojimi sledilci na socialnih omrežjih. S svojo zagnanostjo, energijo, dobro voljo in trdim delom je vzor veliko mladim. Njeni visoko zastavljeni cilji in vztrajnost so jo pripeljali že marsikam: ustvarila je izjemen make-up za pevko Raiven, ki je nastopila na Emi 2017 ter za Anabel, zmagovalko letošnje Poprock popevke.

Povezave do Gajinih socialnih omrežij:

Golden Rosegaja prestor golden rose makeup tutorial najnakupi najnakupi.si

Golden Rose Cosmetics je priznana evropska linija ličil, ki uporablja izključno visoko kakovostne surovine po dostopnih cenah. Nudijo pestro izbiro izdelkov, od vrhunskih ličil za ustnice, senčil, črtal, izdelkov za nohte, maskar in mnogo več.

 

Vse izdelke Golden Rose lahko najdete na spletni strani Najnakupi.si!

Klik do izdelkov Golden Rose <—