Seks škandal: Ceca kot Severina?!

Se spomnite velikega seks škandala, ki ga je zakuhala seksi Dalmatinka Severina, ko je njen ‘zasebni video’ prišel v javnost? V videu, ki je končal na večini pornografskih strani je bil ovekovečen spolni odnos Severine in postavnega podjetnika … Zgodba se ponavlja, a tokrat je v igri srbska mega diva Ceca!

Svetlana Ceca Ražanatović bo tožila vsakogar, ki bo fotografije objavil!

Srbska folk diva je doživela pravi šok, ko so se ne spletu pojavile fotografije, na katerih je popolnoma gola in v precej ‘kočljivi situaciji’. Ceca se je takoj povezala z ekipo pravnikov in začela z iskanjem krivca. Pevka trdi, da je vse skupaj fotomontaža in vsakemu portalu, ki jih bo ali jih je objavil grozi s tožbo.

Tisti, ki so fotografije objavili pa trdijo, da imajo tudi zelo zgovoren video posnetek, tak, ki menda celo spominja na video razvpite Severine. Srbska diva trdi, da ji je vse skupaj zakuhal nekdo, ki jo sovraži in ki si ji želi maščevati … Za tem gnusnim dejanjem pa naj bi bila zavist, saj je ta ‘nekdo’ zelo jezen, ker je Ceca izjemno uspešna glasbenica in podjetnica.

Kaj se pravzaprav res dogaja in kdo je se skriva za temi objavami, bo jasno zelo kmalu, saj je Ceca šla v medijski boj in napovedala je mastne tožbe proti vsakomur, ki bo fotografije objavil … No, zato jih tudi mi nismo 🙂

URADNE IZDELKE RADIA AKTUAL LAHKO DOBIŠ LE NA NAJNAKUPI.SI – IN TO NA ->TEJ<- POVEZAVI!


MORDA TE ZANIMA TUDI TO:

Ganljivo – Ob tem Oliverjevem sporočilu so tekle solze

Na letošnji jubilejni, 25. podelitvi porinov v splitski Areni Spaladium je nagrado za življenjsko delo prejel Oliver Dragojević. Glasbenik se prireditve nikakor ni mogel udeležiti, saj se še vedno pogumno bojuje proti hudi bolezni … Zato je svoje kolege in oboževalce pozdravil prek video sporočila.  Hrvaško nagrado porin so ustanovili Društvo …
Preberi več