Cigareta – lepotni sovražnik

Nekatere nehajo zaradi otrok, druge zaradi zdravja, tretje bi morda zaradi videza. Ženske smo namreč rade lepe. In kajenje našemu videzu res ne koristi. Zaradi cigaret v torbici ne boste prav nič bolj privlačne. Pravite, da kadite zase? Morda vas bomo k prenehanju spodbudili mi.

Če bi dali na tehtnico pluse in minuse kajenja, bi minusi močno pretehtali. Vsi vemo, da na naše zdrave vpliva slabo, uničujoče, a, zanimivo, prodaja cigaret še kar teče. Kako pa vpliva na naš zunanji videz, drage dame? Se splača potruditi in z močno voljo premagati drogo, zavito v bele in pisane papirčke, v katerih je 597 sestavin, med njimi mnogo toksičnih in rakotvornih? Pojdite na splet in poiščite Tobačno telo, program, ki vam bo pokazal razliko med tistimi, ki kadijo, in tistimi, ki ne. Ugotovitve so šokantne.

Podočnjaki

Ste jezni, ker se ne morete naspati, kar se pozna tudi na vašem obrazu? Glede na opravljene raziskave so kadilci kar štirikrat bolj neprespani kot nekadilci. Vzrok naj bi se skrival v pomanjkanju nikotina v nočnih urah, posledica česar je pogosto premetavanje in nemiren spanec.

Luskavica

Luskavica je avtoimunska kožna bolezen, ki se lahko pojavi, tudi če ne kadite. Dejstvo pa je, da kajenje povečuje tveganje za izbruh bolezni. Študije so pokazale, da se pri kadilcih, ki kadijo do deset let po škatlico na dan, tveganje poveča za 20 odstotkov, pri tistih, ki kadijo od 11 do 20 let, pa kar za 60 odstotkov. Nevarnost pa je večja tudi za pasivne kadilce, še posebno nosečnice in otroke.

Paradontoza

Kajenje naj bi kar trikrat povečalo tveganje za paradontozo – obolenje obzobnih tkiv, bakterijsko okužbo, ki se razvije iz dolgoletnega vnetja dlesni. Več o tej bolezni in o glavnih simptomih si lahko preberete na tej povezavi -> klik!


Če ste se odločile, da bi bile rade še bolj lepe in privlačne, vam svetujemo, da čim prej opustite kajenje. Korak k še lepši in sijoči koži, pa je REDNA uporaba CELLODERM GELA, ki bo vašo kožo napel, naredil bolj sijočo, mehkejšo, skratka veliko bolj zdravo. Celloderm gel namreč vsebuje ALANTOIN – izvleček polžje sline, ki kožo regenerira! Ne zamudite te priložnosti in naročite svoj Celloderm gel na tej povezavi -> klik!  Celloderm gel NE VSEBUJE parabenov!


VRHUNSKI CELLODERM GEL SEDAJ V AKCIJI – KAR 50% MANJ – IZKORISTI TO NEPONOVLJIVO PRILOŽNOST IN NAROČI TAKOJ!