brezplačno profesionalno ličenje

BREZPLAČNO PROFESIONALNO LIČENJE CEL DECEMBER

December je praznični mesec, poln magije in presenečenj. Da bi bil december še bolj pravljičen, ti Najnakupi.si v sodelovanju z Golden Rose Slovenija podarja brezplačno profesionalno ličenje na našem razstavnem mestu na Središki ulici 4 v Ljubljani.

Vsak petek v decembru, med 2. in 6. uro popoldan vam ponujamo na našem sedežu brezplačno profesionalno ličenje in testiranje vseh ličil priznane znamke Golden Rose. 

Se v petek odpravljaš na zabavo in bi rada izstopala s svojim čudovitim izgledom? Pridi na profesionalno ličenje od 14h do 18h vsak petek v decembru na Središko ulico 4 v Ljubljano (Najnakupi.si – modra stavba). Odšla boš s krasnim mejkapom, ki ti bo popestril večer.

Na brezplačno profesionalno ličenje se ni treba posebej prej naročiti, lahko pa si rezerviraš termin (da bo makeup artist zagotovo na voljo) tako, da nam pišeš v zasebno sporočilo na naši Facebook strani Najnakupi.si (KLIK), nas pokličeš na brezplačno telefonsko številko 080 6116 ali nam napišeš elektronsko sporočilo na naslov info@najnakupi.si. Zelo veseli te bomo!

Ličila priznane znamke Golden Rose lahko kupiš tudi v naši spletni trgovini (KLIK), vsi testerji pa so na voljo na našem razstavnem mestu na Središki ulici 4 v Ljubljani.

Vsi, ki pridete na ličenje ali pa samo na obisk ali koga spremljati na ličenje, sodelujete tudi v nagradnem žrebanju za super Golden Rose nagrade!

Pridi se razvajat in privošči si mejkap preobrazbo!

Sodelujte tudi v naši nagradni igri na Facebooku Brezplačno ličenje in nagrade Golden Rose (KLIK)!

brezplačno profesionalno ličenje
brezplačno profesionalno ličenje

Pravila nagradne igre

V nagradni igri sodelujejo vsi, ki:

Nagrado dobi nagrajenec, ki ga izžrebamo naključno in je upošteval zgornja navodila. Nagrada je Golden Rose komplet za ustnice (1 x Liquid Matte Lipstick + 1 x Matte Matellic Lip Crayon).

Nagradna igra poteka na socialnem omrežju Facebook od 5. 12. 2017 do 31. 12. 2017.

V nagradni igri sodeluje tudi vsak, ki pride na ličenje, na obisk ali spremlja koga na ličenju ob petkih, ko se izvaja brezplačno profesionalno ličenje (petki v decembru, od 14h do 18h).