Moški so večer prespali … Pred spancem si je Boštjan privoščil regenerativno masažo.

V hiši The Biggest Loser Slovenija je iz dneva v dan bolj napeto. Treningi so iz dneva v dan bolj neizprosni in težki, kilogrami pa se iz dneva v dan bolj topijo …

Po celodnevnem potepanju po Sloveniji in zelo konkretnem treningu, je večina moških dobesedno padla v posteljo. Edini, ki se ni dal, je bil vztrajni Henrik, ki je treniral dolgo v noč.

Fizioterapija, sproščanje in lepotičenje

Lepa blondinka, ki je s svojo simpatičnostjo osvojila srca gledalcev oddaje The Biggest Loser Slovenija in s svojo lepoto srce vztrajnega Henrika, redno uporablja TENS napravo Dr. Ho, ki jo je trgovina najnakupi.si podarila vsem tekmovalcem oddaje!

Indira redno uporablja napravo TENS Dr. HO, ki jo je vsem tekmovalcem podarila trgovina Najnakupi.si

Mojca in Indira pa sta večer preživeli na svojevrsten način. Indira si je privoščila čisto pravo fizioterapijo s pomočjo TENS naprave Dr. Ho. Medtem, ko so vsi ostali smrčali, sta z Mojco preživeli prav simpatičen večer … Čeprav obe zelo pogrešata pred kratkim izpadlo Sabino, sta se vseeno zelo zabavali in dodobra nasmejali. Indira se je Mojci potožila, da jo vse boli, ker je bil trening z Janom res zelo naporen … Mojca je prijateljici predlagala, naj si privošči fizioterapijo, ji tudi pomagala pravilno nastaviti elektrode naprave in ji potem nastavila jakost terapije.

Indira in Mojca sta ugotovili, da je Golden Rose lak res zelo sijoč, predvsem pa zelo obstojen!

Nora na kozmetiko!

Prijateljici sta tako preživeli prijeten ženski večer, v katerem ni manjkalo dobre volje in smeha. Indira je v oddaji povedala, da je od malega dobesedno obsedena z lepoto in kozmetičnimi proizvodi.

Nohte ima namazane  vedno in to že od osnovnošolskih dni naprej. Med fiozioterapijo z napravo TENS Dr. Ho, si je privoščila še nekaj lepotičenja. Na nohte si je nanesla Golden Rose lak in to v barvi njene majice in komentirala: “Ja, ženske smo res pravi multipraktiki!” 

Prijateljici za vedno?

Indira in Mojca, ki sta ostali sami med samimi moškimi, se znata zabavati in druga drugi stojita ob strani. Punci sta že večkrat povedali, da bosta tudi po šovu ostali zelo dobri prijateljici … Pa bosta?