Parni Valjak odpovedali vse koncerte, pevec Aki doživel možgansko kap!

Iz sosednje Hrvaške prihaja zaskrbljujoča novica – pevec legendarne skupine Parni Valjak, 62-letni Aki Rahimovski je doživel možgansko kap. Skupina je odpovedala vse prihajajoče koncerte in oboževalce o tem obvestila prek socialnih omrežij. 

Skupina se je odločila, da bo odpovedala vse prihajajoče koncerte.

Kot so zapisali na instagram profilu, je bila možganska kap na srečo blažja in Aki ni v življenjski nevarnosti. Po zadnjih podatkih naj bi bil že v domači oskrbi. Člani skupine, ki deluje že od daljnega leta 1975, so se odločili, da bodo odpovedali vse nadaljnje koncerte.

Kot so zapisali na instagram profilu skupine: “Na žalost smo do nadaljnjega prisiljeni odpovedati vse naše koncerte. Aki Rahimovski je imel lažjo možgansko kap in čeprav se počuti že bolje, je potrebno upočasniti in se osredotočiti na okrevanje. Svoje delo jemljemo zelo resno in zelo neradi razočaramo na tisoče ljudi, ki so se veselili naših koncertov, vendar Akijevo zdravje je za nas na prvem mestu. Hvala za razumevanje in pozivamo vas, da našemu Akiju pošljete čim več pozitivne energije in ljubezni, da se bo lahko vrnili močnejši, kot kadar koli prej!”

Un post condiviso da Parni Valjak (@parnivaljak) in data: