Ona 63-let, on pa le …

Italijanska 63-letna glasbenica Fiorella Mannoia velja za eno boljših izvajalk vseh časov. Cenjena je med občinstvom, kolegi in celo kritiki … Nikoli ni bila v ospredju zaradi svojega privatnega življenja, ampak vedno le zaradi svoje glasbe … Pred kratkim se je to obrnilo, Fiorella je namreč odprto spregovorila o svojem, kar 26-let mlajšem partnerju! 37-letni Carlo di Francesco je s Fiorello v romantičnem razmerju že dobrih 10 let, kar pomeni, da se je tedaj 27-letni mladenič zaljubil v 53-letno žensko. Mogoče? Seveda, sodeč po njunih besedah in dejanjih, je to absolutno mogoče … Sicer nista edina na tem svetu, tudi v Sloveniji imamo kar nekaj znanih Slovenk, ki prisegajo na mlajše partnerje.
Ljubezen med starejšo žensko in mlajšim moškim je nekoliko bolj pogosta v svetu, ki ga osvetljujejo reflektorji, vendar tudi v vsakodnevnem življenju lahko najdemo marsikatero ‘odraslo’ žensko, ki se je do ušes zaljubila v mlajšega moškega … Kar ozrite se naokoli, gotovo tudi vi poznate kakšno.

Saluti da New York.❤️

Un post condiviso da Fiorella Mannoia (@fiorellamannoia) in data:


Skratka, da se vrnemo zgornji zgodbi – Fiorella in Francesco sta končno stopila iz sence in objavila prvo fotografijo na instagramu! Uporabniki se sicer sprašujejo, koliko časa lahko taka zveza traja, mi bomo pa na to odgovorili z verzom iz ene najbolj znanih skladb skupine Parni Valjak – Mah, pusti nek traje … 🙂

Skupina Parni Valjak bo nastopila na velikem Aktualovem dnevu žena, kjer si bodo oder delili še s skupino Pop Design, s skupino Srebrna Krila, s pevko Lano Jurčevič in z legendarnim Borisom Novkovičem – ZA VAS IMAMO 2 VIP VSTOPNICI!!! KLINITE SEM IN SODELUJTE V NAŠI VELIKI NAGRADNI IGRI – Z ORGANIZIRANIM PREVOZOM VAS  PELJEMO NA KONCERT LETA IN PODARIMO VAM SUPER PAKET PRESENEČENJA! POHITITE, NAGRADNA IGRA SE ZAKLJUČI 28. februarja!

NORO!!! PODARJAMO 2 VIP VSTOPNICI ZA AKTUALOV DAN ŽENA!!!

Drage dame, kmalu bo zadišalo po pomladi, kmalu boste lahko odvrgle dolge plašče ali debele jakne … Drage dame, kmalu boste lahko okoli lahkotno skakljale v krasnih in pisanih oblekicah in odprtih čeveljcih … A pred tem, vas čaka še nekaj zelo pomembnega – DAN ŽENA! In kaj se bo …
Preberi več