SEKS: Vsako nebesno znamenje ima svoje značilnosti

Vsako nebesno znamenje ima svoje značilnosti, seveda tudi kar se tiče seksa. Nekateri imajo radi malce bolj nenavadne stvari, drugi prisegajo na popolno tradicijo in eksperimentiranje jim je malodane tuje. Čeprav najbrž veste, kaj vam je všeč in kaj vam ne paše, je priporočljivo, da preverite znak vašega partnerja – mogoče boste dobili kakšno seksi idejo za vročo noč med rjuhami. Te kratke seksualne profile je napisal priznani astrolog Matthew Currie.

OVEN

Ovni so v seksu zelo ognjeni in impulzivni. Če pa ovnu v uho prišepnite, kaj bi radi, se bo nenormalno potrudil, da vam ugodi … In verjemite, ugodil vam bo!

BIK

Seksualni vrhunec v vseh pogledih … Če ste bik, potem gotovo veste, da vas za seks res ni potrebno prositi … Takoj ste ‘ZA’!

DVOJČKA

Dvojčki so res za ‘dvojni spolni užitek’, ker ta ni le telesni, temveč tudi duševen. Zato pa dvojčki radi govorijo, se igrajo, radi izražajo svoje spolne fantazije in tu in tam radi uporabijo tudi kakšen pripomoček.

RAK

Raki so zelo čustveni in zato potrebujejo nekaj časa, preden skočijo med rjuhe … Ko pa so končno med rjuhami, vse zavore popustijo in strast prevzame glavno besedo.

LEV

V osnovi so zelo romantične dušice, veliko jih pomeni primerna atmosfera, sveče in seksi spodnje perilo … Vsi ti dejavniki jih spravijo v pravo ekstazo.

DEVICA

Devica zelo rada skrbi za svoje bližnje. Tudi pri seksu je za devico primarnega pomena, da je partner zadovoljen in zato se vedno tudi dobro potrudi.

TEHTNICA

Z eno besedo: deloholik, kar se pozna tudi v seksu. Tehtnica se zelo rada ukvarja s partnerjem in zelo rada ‘dela na tem’, da je partnerju kar najlepše.

ŠKORPIJON

Škorpijoni so seksualno zelo aktivni in zelo radi imajo oralni seks.

STRELEC

Zanje je seks kot igra in to doooooolga igra, ki traja, traja in traja …

KOZOROG

Na začetku odnosa je mogoče malce ‘trmast’, vendar ko vajeti popustijo, se popolnoma prepusti.

VODNAR

Radi eksperimentirajo, radi poskušajo vedno nove in nove stvari.

RIBI

So zelo empatični in kar hitro ugotovijo, kaj je partnerju všeč. Skratka, znajo pritisniti na prave gumbe … Poleg tega pa so podobni škorpijonom – zelo jim ugaja oralni seks!


Če se radi med rjuhami tudi malo igrate, če so vam všeč tudi nekoliko nenavadne stvari, kliknite sem in naročite seksi lisice, ki vam bodo popestrile marsikatero urico! 

***NAMIG***Pokukajte tudi v rubriko ‘AKCIJA’, kjer boste našli veliko izdelkov po vrtoglavo znižanih cenah! 


MORDA VAS ZANIMA TUDI TO:

Indira Ekić – Je možno, da je še lepša, kot je bila?

Indira Ekić, ki nas je navduševala v prvi sezoni resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, je po šovu zaživela na novo. Prej je bila precej nesamozavestna in na trenutke tudi zaprta sama vase … Sedaj, 30 kilogramov pozneje, pa je samozavestna, seksi, zapeljiva in enostavno prelepa ženska, polna volje do …
Preberi več

Popoln razvrat na rimskih ulicah

Romantični praznik zaljubljencev, ki ga praznujemo 14. februarja izhaja iz vse prej kot romantičnega poganskega obreda, ki je navduševal prebivalce in predvsem prebivalke antičnega Rima. Uživaški Rimljani so lupercalio sicer praznovali 15. februarja … In takrat so si res privoščili marsikaj, razvrat je bil na vrhuncu. Poleg žalostnega žrtvovanja pasjih …
Preberi več

Poljub, ki vas bo osupnil

Se še spomnite svojega prvega poljuba? Kaj pa zadnjega? Ljubeči in goreči poljubi so nekaj, kar nas lahko spravi v čisto pravo ekstazo … Seveda, če nam oseba, s katero se poljubljamo, nekaj pomeni … Če do nje čutimo kaj globokega. Prvega poljuba se torej spomnite … Kaj pa zadnjega? …
Preberi več

Prebrskajte denarnico – Ta cent je vreden 6.600€!

Ste vedeli, da so lahko nekateri kovanci vredni res ogromno? Čeprav je bilo na to temo napisanih že kar nekaj člankov, se pojavljajo vedno nove in nove informacije … To pa zato, ker se vrednost redkih kovancev seveda s časom spreminja. Predstavljamo vam 1 cent, ki naj bi bil dandanes vreden že …
Preberi več