fidget spinner

Najnakupi.si VSAK DAN podarja en fidget spinner!

fidget spinner
fidget spinner

Vse, kar moraš narediti je, da všečkaš našo facebook stran, javno deliš to objavo in v komentar zapišeš, kateri fidget spinner ti je najbolj všeč! VSAK DAN bomo izžrebali enega zmagovalca, ki bo dobil vrhunski fidget spinner! Naše spinnerje si lahko ogledaš na tej povezavi – http://bit.ly/2rTY7YT

Vsak dan bomo izžrebali nekoga, ki bo dobil fantastični spinner! Nagrajenca bomo objavili na naši Facebook strani! Prvi izžrebanec bo znan že v soboto 17. junija!


Spinnerje pa si lahko tudi v živo ogledaš v našem prevzemnem mestu na Središki 4, v Ljubljani! Prisrčno vabljen(a)! 

OBIŠČI NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledaš tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obišči nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidiš, primerš v roko, kupiš in jih takoj odneseš s seboj! Če ti je ljubše, lahko tudi izdelke, ki si jih naročil(a) prek spleta ali po telefonu, osebno prevzameš. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!