barron trump

Video, ki pove ‘vse’

Donald Trump, žena Melanija in sin Barron … Kaj je tako nenavadnega? To, da je Barron običajen deček, ki ima rad stvari, popularne med njegovimi vrstniki. Ne verjamete? Poglejte spodnji video!

Barron, edini sin Melanije in Donalda Trumpa ni čisto običajen deček, saj je že od malega vedno v centru pozornosti. Nekoč je bil ‘le’ sin ameriškega milijarderja, sedaj je pa tudi sin ameriškega predsednika, ki je dodobra razburkal vso svetovno javnost.

Barron, ki med drugim govori tudi slovensko, pa je že od predsedniških volitev naprej pokazal, da je pač deček, ki ima rad podobne stvari kot drugi dečki. Spomnimo se, kako je med dolgimi večeri med predsedniškimi volitvami zaspano gledal predse … Normalno, saj je le otrok!

No, ta deček je svetovno javnost presenetil tudi s prihodom na Washingtonsko letališče, ko se je pojavil za vedno elegantno mamico in suverenim očetom. Oblečen je bil, kot vsak deček in v rokah je imel … fidget spinnerja! Tega je vrtel skoraj ves čas, tudi ko je stopil iz letala in strpno čakal, da se vsi skupaj rokujejo z raznimi uradniki.

Predsedniška družina, ki je na nek način podobna vsaki družini.

Če ste tudi vi ljubitelji fidget spinnerjev in če si želite kvaliteten, trpežen ali pa drugačen spinner, preverite ponudbo na najnakupi.si! Ponujamo res veliko paleto najrazličnejših spinnerjev, od pisanih, enobarvnih, z led lučkami, medeninastih, aluminijastih in še bil lahko naštevali. Skupni imenovalec spinnerjev, ki jih dobite na najnakupi.si je izjemna kvaliteta in trpežnost!

Najnakupi.si – Zaupanja vredna trgovina!