7 prepovedanih vprašanj

Tokrat pa en članek namenjen ženskam … Obstaja nekaj zadev, ki jih v partnerski zvezi nikakor ne smete početi …Na primer ‘prepovedana’ vprašanja. 

Ženske rade sprašujejo in včasih znajo biti pri pridobivanju odgovorov kar malce nadležne. Radovednost velikokrat preraste v zasliševanje, obtoževanje ali celo v prepir s partnerjem. Da bi se temu izognile, vam ponujamo sedem prepovedanih vprašanj, ki jih svojemu moškemu raje ne postavljajte.

1. O čem razmišljaš?

Če bi hotel, da veste, o čem razmišlja, bi se verjetno že začel pogovarjati z vami, kajne? Mogoče ima težave v službi, morda se je sprl s prijateljem, nikakor pa ni treba misliti, da njegovo nagubano čelo pomeni, da je kaj narobe z vajinim odnosom oziroma da so njegove temne misli povezane z vami.

2. Ali me ljubiš?

Na to kočljivo vprašanje boste vedno dobile pozitiven odgovor, zato ga nima smisla postavljati. Ljubezen vam bo vaš moški izpovedal takrat, ko bo to začutil, ne pa pod prisilo vaših vprašanj. Zato ne bodite neučakane in raje počakajte na pravi trenutek, ki bo gotovo prišel.

3. Ali sem se zredila?

Na to vprašanje vaš moški ne more prav odgovoriti. Če bo rekel da, boste užaljene, če bo rekel ne, pa boste mislile, da laže. Kaj mu torej preostane? Slaba volja je po tem vprašanju skorajda neizogibna, zato ga raje prihranite za prijateljice.

4. Ali je bila bivša v čem boljša od mene?

Ko omenjate bivšo partnerko, vedno hodite po tankem ledu. Govoriti o bivših pred svojim partnerjem je tudi vam verjetno neprijetno, kajne? Zato pazite, da ob tem vprašanju ne boste izgubili tal pod nogami in padli v mrzlo vodo, iz katere boste težko izplavali.

5. Kaj bi naredil, če bi umrla?

Navadno temu sledi še kopica podvprašanj in prej ali slej bo partner rekel nekaj, kar ne bo po vaši volji. Če le zmorete, s tem vprašanjem počakajte do takrat, ko bosta skupaj že vrsto let in ko se bodo tudi vaša leta približevala častitljivi starosti.

Jealous woman spying her husband mobile phone

6. Bi se poročil z mano?

Čeprav želimo biti moškim enakopravne, je še vedno priporočljivo, da se tu in tam vendarle podredimo tradicionalnosti. Marsikaterega moškega bo to vprašanje prestrašilo. Pustite, da nekatere stvari ostanejo moška domena.

7. Na kaj misliš, ko se ljubiva?

Če vam bo odgovoril po resnici, bo sam sebi izkopal grob, saj ga boste besedno mučile v neskončnost. Da, veliko moških med seksom misli na kakšno manekenko ali svojo privlačno sosedo, vendar to ne pomeni, da si je tudi v resnici želi. Domišljija pač ne pozna meja, in, roko na srce, tudi vam včasih misli uidejo na kakšno seksi moško ritko, kajne?