6 naravnih topilcev maščob!

Ne da bi vam razlagali celotno znanstveno razlago, zakaj in kako deluje, vam predstavljamo hrano, ki pomaga topiti maščobo. Seveda pa to žal še vedno ni čudežna bližnjica, s katero lahko nadomestite gibanje.

Zeleni čaj

Kofein, ki je sestavina zelenega čaja, je poživilo, ki dviguje srčni utrip in tako prisili telo, da hitreje porablja kalorije. Poleg tega zeleni čaj vsebuje katehine – snovi, za katere nekateri strokovnjaki menijo, da pomagajo pri kurjenju maščob okrog trebuha. Govora je o treh popitih skodelicah zelenega čaja na dan.

Cimet

Četrtino do cele čajne žličke te začimbe vmešajte v nekaj, kar vsak dan jeste (recimo marinado, jogurt). Cimet pomaga krvnemu sladkorju priti v celice, kjer se porabi kot energija in zato manj shranjuje kot maščoba.

Jogurt

Mleko in mlečni izdelki so na slabem glasu zaradi veliko kalorij, a navadno posneto mleko in jogurt vsebujeta tudi koristne probiotike – prijazne bakterije, ki pomagajo zmanjšati količino maščob, ki jih vsrka vaše telo.

Sadje

Ananas in papaja vsebujeta naravne encime, ki pospešijo razgradnjo beljakovin na aminokisline. Med sadeže, ki pripomorejo k izgorevanju največ maščob, spadajo tudi agrumi (grenivke, limone …), ki pospešijo presnavljanje in zalagajo z bogato količino vitamina C, ki znanstveno dokazano pripomore k izgorevanju maščob. Zmerne količine si jih privoščite pred spanjem, saj se bo tako ponoči tvoril rastni hormon, ki bo poskrbel, da se bo povečal mišični tonus, s tem pa bo hitrejša tudi razgradnja podkožnega maščobnega tkiva. Zjutraj pa lahko popijete kis in limono, zmešano z vodo. Ta napitek učinkovito topi maščobe in prečisti telo ter vam uredi prebavo.

Perutnina in ribe

Perutnina brez kože vsebuje veliko beljakovin, in ker so te težje prebavljive, telo posledično porabi približno 25 odstotkov več energije, da jih prebavi. Torej, vsaj teoretično, kosilo z visoko vsebnostjo beljakovin nekoliko bolj pospeši presnovo kot kosilo, sestavljeno iz ogljikovih hidratov – ob enaki kalorični vrednosti obeh. Tudi ribe so dober vir beljakovin in zdravih maščob ter zato idealno živilo za kosilo ali večerjo. Obenem tudi pozitivno vplivajo na telesni hormon leptin, ki je odgovoren za shranjevanje in izgorevanje kalorij.

Čili

Alkaloidi, ki povzročijo pekoč občutek ob zaužitju čilija, segrejejo telo in posledično povzročijo, da telo porabi kar nekaj dodatnih kalorij. V kombinaciji s svojimi priljubljenimi jedmi ga lahko uživate surovega, kuhanega, posušenega ali v prahu.


7. topilec maščob pa je edinstvena formula DC247! Izjemna kot pomoč pri izgubljanju telesne teže in pri razstrupljanju telesa. Uspešno jo uporablja celo Severina! 

DC 247 je 2- do 3-krat bolj učinkovit kot stroga dieta:

  • pomaga kuriti maščobo, pomaga pri preprečevanju absorpcije ogljikovi hidratov, pomaga zavirati tek in pomaga pri razstrupljanju.
  • svojega življenjskega sloga vam ni treba izrazito spremeniti
  • pomaga pri izboljšanju presnove in pomaga zvišati raven energije
  • pomaga zmanjšati hrepenenje po hrani
  • pomaga ohraniti dolgotrajni učinek izgube telesne teže

 


MORDA TE ZANIMA TUDI TO:

Genialno, mar ne?

Računalniki so postali del našega življenja. Se sploh zavedate, koliko časa buljimo vanje? Koliko ur na dan gledamo v monitorje in koliko ur na dan gledamo v namizja računalnikov? No, zelo veliko … Kar poskusite sešteti … Če ste naveličani klasičnega ozadja vašega virtualnega namizja, na katerem je modro okno, …
Preberi več

Tanja Ribič – Kmalu bo praznovala Abrahama

Si lahko predstavljate, da bo naša vrhunska pevka in igralka 28. junija letos praznovala Abrahama? Njena lepota in svežina sta še zmeraj neverjetni. Kaj se skriva za tem videzom? Tanja Ribič – foto: Filip Đurić Nedvomno je njen mladosten in vedno svež videz povezan z načinom življenja in redno nego …
Preberi več

Pripravite se! Naslednji teden se vrača polarni mraz!

Če ste mislili, da se je končno začela pomlad, vas moramo hudo razočarati … Uživajte v teh toplejših dneh, saj čez en teden bo udaril polarni mraz!  Že v soboto nas bo spet zajel zelo hud mraz …To bo torej druga hladna fronta, prva nas je premrazila že v februarju. Tudi …
Preberi več

Severina – Njena skrivnost je končno razkrita

Postavna 45-letna pevka, ki je svojo fenomenalno glasbeno kariero začela že kot 10-letna deklica, je iz leta v leto bolj privlačna. Kako je to sploh mogoče?! In kako je mogoče, da je ljubezen s kar 15-let mlajšim Igorjem še zmeraj tako goreča? Seve je še vedno hudo seksi Leta 2015 …
Preberi več

Najprej ta fotografija, potem tragedija – vse so umrle!

To je zadnja fotografija, ki jo je 28-letna Mina Basaran objavila na svojem instagram profilu … Sproščena zabava osmih prijateljic se je končala na najbolj tragičen način … Umrle so vse. Minini sorodiniki so takoj ukinili njen instagram profil in se zavili v molk. Mina na letalu, na katerem je …
Preberi več

Tudi vam se lahko to zgodi

Bi radi bili modni in lepi in bi radi imeli krasne lase po zadnjih modnih smernicah? Tu si lahko ogledate, kaj je letos moderno, vendar preberite do konca, saj ni vse zlato, kar se sveti! Sijajne pastelne barve s kovinskimi odtenki so eden največjih hitov leta 2018 in taki naj bi …
Preberi več