-50%
, ,

Zračni vložki Dr. Ho!

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

Zračni vložki Dr. Ho so zelo udobni in pomagajo pri zmanjševanju bolečin v stopalih, nožnih sklepih, kolenih, kolkih in tudi v hrbtu. Med hojo, tekom in skakanjem ublažijo udarce, ker imajo vgrajen poseben vložek v predelu pete. Zračni vložki Air Orthotics naša stopala razvajajo s tako imenovano sprostitveno refleksno masažo. Zaradi 110 zračnih blazinic oziroma pumpic, ki z vsakim korakom prezračujejo naše obuvalo, bodo vaša stopala ostala suha in brez neugodnega vonja. Vložki so narejeni iz zelo kvalitetnega silikona.

19,90 39,90

 • Moški
 • Ženski
Počisti

 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

Zračni vložki Dr. HO – Znebite se neprijetnih vonjav in zmanjšajte bolečine v nogah in stopalih!

Zračni vložki Dr. HO – Revolucionarni zračno vložki Air Orthotics – dr. HO vam bodo pomagali, da se rešite bolečin v stopalih, sklepih, kolenih, kolkih in v hrbtu. Ti vložki so od drugih drugačni tudi zato, ker vsebujejo kar 110 zračnih pumpic, ki delujejo med hojo in tekom. Te dejansko ublažujejo mikro udarce, ki nastajajo med hojo, tekom ali skakanjem. Poleg vsega tega pa lahko te vložke uporabljamo obojestransko. Če jih obrnemo, bomo med hojo deležni čisto prave sprostitvene refleksne masaže.

Zračni vložki Dr. HO – Priporočamo jih osebam:

 • z utrujenimi stopali
 • z bolečinami v spodnjem delu hrbta
 • z bolečinami v kolkih in kolenih
 • s težavami na peti oziroma pri loku stopala
 • s pretiranim potenjem nog
 • z bolečinami v stopalu
 • s platfusom

Vložke Dr. HO lahko vstavite v katere koli čevlje in vaše življenje bo postalo precej bolj udobno! Uživali boste v lahkem koraku, ki vam ga bodo zagotovili ti edinstveni vložki! Zračni vložki Dr. HO bodo vašim stopalom nudili olajšanje, ki bo trajalo ves dan!

Zračni vložki Dr. Ho 1+1 GRATIS!

Opomba: rezultati se lahko razlikujejo od posameznika do posameznika!

PRED NAROČILOM PREBERITE!

Zračni vložki Air Orthotics – Dr. Ho so na voljo v dveh velikostih. Ena ‘velikost’ je ženska, druga moška. Razlikujejo se le po širini, pri čemer je ženska velikost ožja od moške, moška pa je mišljena za širša stopala. Seveda, ženskam, ki imajo številko čevljev večjo od 43, priporočamo moške vložke!

110 zračnih pumpic

Čisto vsaka zračna pumpica amortizira udarne pritiske na stopalo, ki nastajajo med hojo, tekom, skakanjem ali le stanjem pri miru. Prav dolgotrajno stanje nam lahko povzroči kar nekaj bolečin, saj vplivana na celotno muskulaturo in na vse sklepe. Pri mnogih osebah prav stanje povzroča hude bolečine. Te zračne pumpice prilagajajo pritisk teži telesa in oblikujejo sam vložek glede na obliko stopala. Ti vložki prispevajo k vzdrževanju normalne ‘mehanike’ telesa, začenši od stopala kosti, do nožnih sklepov, kolen … Postavi boke v naraven položaj in zmanjša pritisk na sklepe in posledično zmanjša tudi bolečine.

Vložek za peto je posebej zasnovan tako, da zmanjšuje oziroma ublaži udarce na peto med hojo. Blaži sunke, ki jih povzroča že hoja sama!

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

spol

,

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Morda vam bo prav tako všeč…