45 %

Zračna blazina Dr. HO

89,00 49,00

 

VELIKOST: 39CM X 47CM

Zračna blazina za sedenje Dr. HO je posebna blazina, ki zmanjšuje pritisk na kolke, zadnjico in spodnji del hrbta. Zračna blazina Dr. HO je napolnjena z zrakom, kar omogoča udobno sedenje. Pomaga razporediti pritisk enakomerno po celem področju, na katerem sedite. Zračna blazina Dr. HO je posebna tudi, ker je sestavljena iz 38 manjših zračnih blazinic, povezanih z zračnimi kanali.

Primerna je za vse vrste sedišč, priporoča se osebam, ki veliko sedijo v avtu, doma, v službi, invalidskem vozičku, osebam s hemoroidi, nosečnicam, skratka vsem, ki veliko časa sedijo.

EDINSTVENA ZRAČNA BLAZINA ZA UDOBNO IN ZDRAVO SEDENJE, VELIKOST: 39CM X 47CM

Zračna blazina dr. Ho – Ko sedite na tej blazini, zrak avtomatsko kroži čez 38 manjših zračnih blazinic in tako razporedi ter izenači pritisk na celo področje sedenja. Ko se premikate po sedišču, pa se blazina prilagaja vaši zadnjici in sedenje je veliko bolj udobno kot sicer.

Blazina Dr. HO je namenjena osebam, ki dnevno več ur sedijo. Blazina Dr. HO ponuja neverjetno udobje, tudi ko sedite v pisarni, avtomobilu, na kavču, invalidskem vozičku ali celo na tleh!  Katero koli sedišče spremeni v udobnejšo, prilagojeno vašim potrebam in omili pritisk.

Zračna blazina

Dr. HO omogoča enostavnejše premikanje bokov in spodnjega dela hrbta v času sedenja ter ohranja gibljive sklepe in mišice ter boljšo cirkulacijo.  Lahkotno pomikanje po zračni blazini pomaga zmanjšati bolečine v hrbtu, kolkih, napetost v mišicah in sklepih.

Zračno blazino lahko uporabljate tudi na postelji med ležanjem, postavite jo pod spodnji del hrbta, ker ponuja udobno podporo mišicam in hrbtenici, posebej se priporoča osebam ki med ležanjem občutijo utrujenost, bolečine in napetost v spodnjem delu hrbta.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Zračna blazina Dr. HO”

89,00 49,00Dodaj v košarico