50
, , , , , , ,

Zlata maska proti gubam in stresu – Face Complex


Primerjaj

Zlate maske so uporabljali že v antičnih časih, z njimi se je razvajala celo razvpita Kleopatra! Zakaj si je ne bi privoščili tudi vi? Izdelano v Eu. Brez parabenov in konzervansov. Vsebuje kolagen. Neto količina: 50 ml

9,90 19,90

Zlata maska proti gubam in stresu – Face Complex Scintilating Gold Mask je maska za sijoč, mladosten obraz, ki pa ima dvojno učinkovanje – saj poleg lepotilnih učinkov zagotavlja tudi pomirjujoče učinke. Kar predstavljajte si dolg in naporen dan v službi … Ko pa pridete domov – popolna relaksacija, s to fantastično in opojno dišečo masko, ki ne vsebuje škodljivih parabenov in konzervansov. Sestavine, vsebovane v maski Face Complex Scintilating Gold Mask stimulirajo celično obnovo, koža je po uporabi takoj bolj sijoča in prožna. Naravne sestavine koži dajejo potrebno vlažnost. Primerna je vse tipe kože, deluje proti gubam in stresu. Redna uporaba vidno izboljša kvaliteto kože.

zlata maska
Tudi Kleopatra naj bi si vsako noč privoščila zlato masko

Kleopatra – ljubiteljica zlatih mask

Ste vedeli, da so blagodejne učinke zlate maske poznali že v antičnih časih? Ena rednih uporabnic tovrstnih mask je bila prav Kleopatra, ki naj bi vsako noč na svoj obraz nanesla zlato masko. Podobno so počeli tudi v dinastiji Ch’ing. Že takrat pa so poznali tudi pomirjujoče in blagodejne učinke zlate maske, saj ta ni poskrbela za sijoč in krasen videz kože, temveč tudi za umirjeno dušo.

Zlata maska – Face Complex Scintilating Gold Mask spodbuja proces celične regeneracije in zagotavlja ‘antiage’ učinek. Zmanjšuje madeže, posledice sončenja in starosti ter spodbuja proizvajanje kolagena, kar pripomore k večji prožnosti kože.

Zlata maska – uporaba:

  1. korak: masko nanesemo na cel obraz. Izogibamo se predela okoli oči in ust. Izogibamo se predelov okoli morebitnih ran na obrazu.
  2. korak: pustimo delovati 30 minut, tako da aktivne učinkovine prodrejo globoko v našo kožo. Maska se bo strdila, nastala bo elastična plast, ki jo boste enostavno odstranili
  3. korak: masko nežno odstranimo. Morebitne ostanke odstranimo z vodo.

Rezultati bodo vidni zelo kmalu. Takoj boste občutili, da je vaša koža veliko bolj gladka in regenerirana. Sestavine so označene na embalaži.

Sestavine: aqua, polyviny alcohol, PVP, alcohol (alcohol denat / ethanol / ethylalcohol), isopropanol, pentylene glycol, caprilyl glycol, ethylhexylglicerin, C.I. 77491 + C.I. 77891 – solubile collagen, parfum, xantan gum.

Zlata maska proti gubam in stresu – Face Complex

 

VSI IZDELKI LINIJE FACE COMPLEX – BREZ KONZERVANSOV, PARABENOV IN IZDELANO V EU! (za podrobnejši ogled izdelka, kliknite na ceno!)

Face Complex


OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!