fbpx
, ,

Zippi Motion – kinetični pesek za igro

Zaloga:

Ni na zalogi


Primerjaj

Kinetični pesek Zippi Motion je kot mokra mivka – z njim delate potičke, gradite gradove, oblikujte ga po svojih željah, pustite, da vam polzi med prsti. Igra z  njim je tako zabavna, da vas popolnoma prevzame!

 • Mokra mivka
 • Igra z njim je zelo zabavna
 • Oblikujete ga lahko po svojih željah
 • Za igro in razvijanje fino-motoričnih sposobnosti
 • Edini pesek, ki se z njim lahko igrate v stanovanju
 • Ko je igre konec, ga zlahka pospravite
 • Ne povzroča umazanije
 • Edini pesek, ki se z njim lahko igrate v stanovanju

11.90

Ni na zalogi

Zippi Motion je poseben pesek za igranje, ki ga lahko uporabljate v stanovanju, saj ničesar ne umaže. Njegova posebna sestava zagotavlja, da se nikoli ne posuši. Drži se skupaj, a se ne prime vaših rok in ne povzroča umazanije. Ko je igre konec, ga zlahka pospravite.

To je zagotovo eden najbolj kul načinov za igro in razvijanje fino-motoričnih sposobnosti. Kinetični pesek nudi neomejene možnosti ustvarjanja in občutkov pod prsti.

Je popolnoma varen, brez strupenih snovi in čist. To je edina vrsta peska, za katerega ne rabite peskovnika in se otroci lahko z njim igrajo tudi v stanovanju. Lahko ga stiskate, oblikujete, delate potičke, gradite gradove, pustite, da vam polzi med prsti … možnosti so neomejene!

Uporabljate ga lahko neskončno dolgo, saj se nikoli ne posuši. Brez skrbi, roke, lasje, oblačila, tla in preproge, miza in ostali predmeti v stanovanju bodo ostali popolnoma čisti. In ko bo igre konec ga boste zlahka pospravili.

Je popolnoma varen, brez strupenih snovi in čist. To je edina vrsta peska, za katerega ne rabite peskovnika in se otroci lahko z njim igrajo tudi v stanovanju. Lahko ga stiskate, oblikujete, delate potičke, gradite gradove, pustite, da vam polzi med prsti … možnosti so neomejene!

Uporabljate ga lahko neskončno dolgo, saj se nikoli ne posuši. Brez skrbi, roke, lasje, oblačila, tla in preproge, miza in ostali predmeti v stanovanju bodo ostali popolnoma čisti. In ko bo igre konec ga boste zlahka pospravili.

Ampak to še ni vse! Poleg kinetičnega peska Zippi Motion boste dobili tudi komplet modelčkov pisanih barv. Poleg peska dobite tudi modele za oblikovanje! Izbirate lahko med 3 barvami peska Zippi Motion: roza, zelena, modra.

Podatki o izdelku:

 • Neto teža peska: 900g
 • Ni primerno za otroke mlajše od 36 mesecev.

igrače, pesek, pesek za igranje, kinetični pesek, otroci

Zippi Motion

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Morda vam bo prav tako všeč…

Call Now Button