4781

Wonderbroom – teleskopska metla iz gume

19,90

Neverjetno vsestranska metla iz gume s teleskopskim držalom. Z metlo Wonderbroom, ki ima ščetine izdelane iz gume, boste temeljito pometli vse površine. Tudi najbolj trdovraten prah in smeti. Uporabljate jo lahko za suho pometanje, mokro pometanje in pomivanje tal.

Ni na zalogi

Wonderbroom teleskopska metla – Idealna je tudi za odstranjevanje (pometanje) večjih količin vode s terase, dvorišča in podobno.

Odlikuje jo teleskopski ročaj, zato pospravljena vzame malo prostora, hkrati pa lahko dolžino med pometanjem poljubno prilagajate.

Wonderbroom

Ščetine so narejene iz izjemno trpežne gume, v kateri se ne bodo zaredile bakterije in plesni, kot v običajni metli z navadnimi ščetinami. Po uporabi jo enostavno očistite – samo sperete s tekočo vodo ali operete v pomivalnem stroju.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Wonderbroom – teleskopska metla iz gume”

19,90