38 %
5129

Whizz Mop – kompletna rešitev za pomivanje tal

39,90€ 24,90€

Izjemno učinkovit pripomoček za pomivanje tal z vgrajenim ožemalnikom.

Whizz Mop je najučinkovitejši pripomoček za pomivanje tal. Sestavljata ga vedro z integriranim ožemalnikom in metla za pomivanje.

Whizz mop – Metlo za pomivanje namočite v vodo z dodanim čistilom, nato pa jo položite v ožemalnik, ki se s pritiskom na pedal zavrti z do 600 vrtljaji na minuto in temeljito ožame vlakna iz mikrovlaken, ki odlično poskrbijo za brisanje umazanije ter se po uporabi izjemno hitro posušijo.

Whizz Mop

je nadvse preprost za uporabo. Samo vzamete vedro z integriranim ožemalnikom, natočite vodo, in že je pripravljen na pomivanje tal.

 

Lastnosti:

  • Zmogljiv ožemalnik, ki se vrti s hitrostjo do 600 obratov na minuto.
  • Metla za pomivanje iz mikrovlaken z izjemno vpojnostjo.
  • Vpije do 6-krat več tekočine kot običajna metla za pomivanje.
  • Lahek aluminijast ročaj z 90-stopinjskim kotom dosega.
  • Velika glava metle, ki se zavrti za 360 stopinj.

Metlo zaWhizz Mop je najučinkovitejši pripomoček za pomivanje tal. Sestavljata ga vedro z integriranim ožemalnikom in metla za pomivanje.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Whizz Mop – kompletna rešitev za pomivanje tal”

39,90€ 24,90€ Dodaj v košarico