5069

Waterzoom

19,95€

Water Zoom preprosto pritrdite na vašo cev za zalivanje, odprite vodo in izberite želeni pritisk vode. Tako imate v trenutku čistilno napravo, ki čisti tako učinkovito kot profesionalna visokotlačna čistilna naprava.

Waterzoom – Predstavljamo vam WaterZoom, revolucionarno napravo za vodno čiščenje, ki vsako navadno cev za zalivanje spremeni v praktičen in prenosen visokotlačni čistilnik.

WaterZoom preprosto pritrdite na vašo cev za zalivanje, odprite vodo in izberite želeni pritisk vode. Tako imate v trenutku čistilno napravo, ki čisti tako učinkovito kot profesionalna visokotlačna čistilna naprava.

WaterZoom

je izdelan iz ultra lahkega ter posebno vzdržljivega aluminija, ki vam zagotavlja dolgoletno uporabo!

V trenutku odstrani plesen in umazanijo z vrtne opreme in pohištva. Po vrtnih opravilih, z WaterZoom-om z lahkoto očistite vse stroje in drugo vrtno opremo. Po košenju trave lahko z njim odstranite trdovratne ostanke trave na kosilnici.
S pomočjo dodatnega nastavka ustvarite širši in manj intenziven vodni curek, ki je idealen za vodno čiščenje lesenih podov ali ograj. Vaše lesene površine bodo ponovno videti kot nove.

Z WaterZoom-om zlahka odstranite plesen z ometa, v trenutku odpihnete površinsko umazanijo, listje, vejice in ostanke pokošene trave. Kos je tudi vsem drugim težaškim opravilom po hiši in na vrtu.

Z uporabo nežnega razpršila lahko zalijete vrtne rastline. Skupaj boste torej dobili napravo Water Zoom z univerzalnim adapterjem za vrtne cevi, medeninasti glavi za ozek in razpršen curek ter komplet Zoom s posodico za detergent in krtačo! Vse to za to neverjetno nizko ceno! To je vse, kar potrebujete, in vaše zadovoljstvo je zagotovljeno.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Waterzoom”

19,95€ Dodaj v košarico