8222

Vok + 3 pripomočki iz bambusa GRATIS

17,90€

Vok, tradicionalna posoda za kuhanje, v kateri lahko na preprost način pripravimo različne vrste jedi. Ob naročilu brezplačno dobite še prijemalko, žlico in lopatico iz bambusa!

Vok + 3 pripomočki iz bambusa GRATIS

Vok + 3 pripomočki iz bambusa

Vok je tradicionalna posoda za kuhanje, v kateri lahko na preprost način pripravite različne vrste jedi.  S kuhanjem in pripravo jedi v voku boste ohranili v hrani vse pomembne hranilne snovi, sočnost in hrustljavost.

Vok + 3 pripomočki iz bambusa

Za boljšo in lažjo pripravo hrane v Voku vam ob nakupu podarjamo kar 3 PRIPOMOČKE za kuhanje iz BAMBUSA:

  • 1 prijemalka (pribl.: 2,5 x 1 x 24,5 cm),
  • 1 žlica (pribl.: 6 x 0,5 x 24 cm),
  • 1 lopatica (pribl.: 5,5 x 0,5 x 24 cm).

Priskrbite si svoj Vok za kuhanje, pečenje in cvrtje hrane že danes. 

Vok je dimenzije (vključno z ročajem) 49 x 10 x 31 cm. 

IDEJA ZA RECEPT


Kitajska zelenjava s piščančjim mesom

Sestavine za 4 osebe

  • 400 g piščančjih prsi
  • 1 limona
  • 1 strok česna
  • 0,5 žličke mletega ingverja
  • 4 žlice sojine omake
  • 8 kapljic tabaska
  • 400 g korenčka
  • 1 rdeča paprika
  • 1 zelena paprika
  • 150 g pora
  • 100 g svežih sojinih kalčkov
  • 4 žlice sezamovega olja
  • 2 dl zelenjavne jušne osnove
  • 4 žlice sherryja

 

1

Meso temeljito operemo in zrežemo na trakove. Limono operemo, osušimo in ožamemo, da dobimo sok, lupinico pa naribamo. Sok in lupinico v posebni skledi zmešamo s sojino omako, tabaskom, ingverjem in strtim česnom. Tej marinadi dodamo meso, posodo pokrijemo in pustimo stati približno 30 minut.

2

Korenček olupimo in narežemo na tanke rezine. Obe papriki temeljito operemo, odstranimo semena in ju prav tako narežemo na tanke rezine. Kalčke operemo in odcedimo. Por operemo, očistimo in narežemo na kolobarčke.

3

Na kuhalnik pristavimo vok, v katerem smo segreli dve žlici olja. Vanj stresemo korenček in papriko ter pražimo približno šest minut. Nato dodamo por in še malo popečemo.

4

Na kuhalnik pristavimo ponev, segrejemo preostalo olje in na njem šest minut pečemo marinirano piščančje meso, da se enakomerno zapeče z vseh strani. Meso vmešamo v zelenjavo, dodamo kalčke, juho in sherry. Na zmernem ognju kuhamo toliko časa, da se vse skupaj nekoliko zgosti. Vmes večkrat premešamo. Pripravljeno jed serviramo na krožnike.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vok + 3 pripomočki iz bambusa GRATIS”

17,90€ Dodaj v košarico