,

Vodotesen digitalni fotoaparat SONY DSC-RX0 kompakten s senzorjem Exmor RS

Zaloga:

Ni na zalogi


SONY DSC-RX0

689,00

Ni na zalogi

Izdelek je razprodan! Obvestite me, ko je ponovno na zalogi.

Objektiv ZEISS® Tessar T* – Objektiv ZEISS Tessar T* 24mm15 F4 kljub svoji širokokotni zasnovi zagotavlja slike visoke ločljivosti z manj popačenja na perifernih območjih. Ta objektiv ZEISS okrepi kontrast in ostrino posnetkov. Poleg tega lahko z izbirnim senčilom zajamete izboljšane slike ter odpravite pojavljanje odsevov in bleščanja16.

CMOS-senzor Exmor RS™ tipa 1.0 z 15,3 milijona (učinkovitih) slikovnih pik – Skladni slikovni CMOS-senzor tipa 1.0 s čipom DRAM omogoča izjemno počasne posnetke do 960 sličic na sekundo/1000 sličic na sekundo17 18 in izjemno hitrost zaklopa do 1/32000 za gibanje, ki ga človeško oko v realnem času ne zmore zaznati. Izboljšano vezje omogoča veliko zmogljivost obdelave signalov in hitro branje signalov.

BIONZ X™ za vrhunske podrobnosti in teksture – Hiter Sonyjev slikovni procesor BIONZ X je enako pomemben kot objektiv in slikovni senzor, saj omogoča pretvorbo svetlobe, ki jo zajame senzor, tako da so lahko fotografije in filmi posneti z več naravnimi podrobnostmi, bolj realistično, z bogatejšim stopnjevanjem tonov in manj šuma.

Daljinsko upravljanje prek pametnih telefonov in tabličnih računalnikov – Zaradi vgrajene povezave Wi-Fi je mogoče prek pametnega telefona ali tabličnega računalnika daljinsko upravljati do pet fotoaparatov RX0. Za daljinsko upravljanje sprostitve zaklopa fotoaparata, zagon/zaustavitev snemanja videoposnetkov in takojšen prejem zajetega posnetka preprosto prenesite brezplačno aplikacijo PlayMemories Mobile v svojo mobilno napravo. Poleg tega je na voljo povezava Bluetooth, ki omogoča daljinsko upravljanje vklopa/izklopa.

Za prilagodljivejše sisteme fotografiranja – Kompaktno, enostavno, pravokotno ohišje brez izbočenj pokaže svoje prednosti v kombinaciji z izbirno dodatno opremo. Poleg tega snemanje z obrnjenim fotoaparatom obrne sliko v pravo smer, če mora biti fotoaparat zaradi določenih zahtev prizorišča obrnjen na glavo.

Nastavljajte slike z vrhunsko prilagodljivostjo in natančnostjo – Nastavitev S-Log2 je Sonyjeva lastniška nastavitev game, neprecenljiva za profesionalce, ki iščejo poprodukcijsko prilagodljivost, razširja pa dinamični razpon snemanja za zmanjšanje pojavnosti izstopajočih svetlih točk in temnih delov. Profil slike s spreminjanjem osnovnih parametrov, kot so kromogeni učinki in nastavitev odtenkov, določa značaj filmov.

Snemanju in domišljiji pustite prosto pot – Fotoaparat je dovolj trden19, da lahko samozavestno fotografirate v različnih težjih pogojih. Vodotesen je do globine 10 m/33 ft pod vodo20, odporen je na padce na tla z višine do 2,0 m/6,5 ft in nelomljiv pod težo, ki ustvarja silo do 200 kp/440 lbf/2000 N.

Vrhunska integriteta, priročne funkcije, kompaktna oblika – Za značilno kakovost, trdnost in prefinjenost je gladko ohišje iz izjemno močnega duraluminija zasnovano brez izbočenih delov. Čeprav je ta izjemno stabilni fotoaparat zasnovan tako, da se prilega dlani, združuje tako priročne funkcije, kot so LCD-monitor in gumbi, za lahkotno uporabo, vzdržljivost in zmogljivost, da se lahko nanj zanesete tudi v najtežjih pogojih fotografiranja.

Izjemno počasni posnetki17 z do 960 sličicami na sekundo/1000 sličicami na sekundo – Izjemno počasni posnetki s hitrostjo sličic 960/1000 sličic na sekundo so na voljo za zajemanje hitre akcije v filmih. Z izbiro načina “Quality Priority” so pri snemanju počasnih posnetkov s hitrostjo 480/500 sličic na sekundo in 240/250 sličic na sekundo lepe slike posnete v skoraj visoki ločljivosti. Način končnega sprožilnika omogoča, da zajamete odločilni trenutek v izjemno počasnem posnetku, ki se začne od dve do štiri sekunde pred pritiskom gumba REC.

Prenašanje filmov 4K v jasni kakovosti prek izhoda HDMI21 – Da bo ustvarjanje prilagodljivo, lahko uporabite jasno kakovost prek izhoda HDMI, da boste na zunanji snemalnik posneli nestisnjeni film v formatih in bitnih hitrostih po lastni izbiri, vključno z nestisnjenim filmom 4K, in posnetek nadzorovali. Poleg tega prek branja podatkov nastanejo slike v visoki ločljivosti 4K brez valov, nazobčanih robov in brez združevanja slikovnih točk ali preskakovanja vrstic.

Neprekinjeno fotografiranje z do 16 sličicami na sekundo 22 z zmanjšano zatemnitvijo – Kljub visokemu številu slikovnih pik, ki znaša 15,3 milijonov, se izjemno hitri slikovni senzor ponaša s hitrostjo branja, ki je takšna, da lahko fotoaparat doseže neprekinjeno fotografiranje do 16 sličic na sekundo. Na ta način lahko ujamete trenutke minljive lepote ali izraze na obrazu.

Zaklop proti popačenju slike z do 1/32000 sekunde – Zaklop proti popačenju s hitrostmi do 1/32000 sekunde lahko zaradi izredno hitrega branja senzorja Exmor RS kar najbolj zmanjša popačenje slike, ki ga povzroča učinek premičnega zaklopa, zaradi katerega so lahko posnetki hitro premikajočih se predmetov popačeni.

Izberite profesionalno snemanje videoposnetkov v formatu XAVC S23 ali AVCHD – Format XAVC S z nizko ravnjo stiskanja je, še posebej za resne snemalce, odličen za izraznost visokokakovostnih filmov s kar najmanj šuma, tudi v prizorih, polnih gibanja. Fotoaparat ima tudi format AVCHD za enostavno urejanje in izmenjavo.

Prilagodljiva tipka za priročno in ustvarjalno uporabo – Za najboljšo prilagoditev fotoaparata vašemu slogu fotografiranja lahko priljubljene, pogosto uporabljene funkcije programirate tako, da bodo dostopne iz gumbov po vaši izbiri. Za hitrejše in intuitivnejše upravljanje s fotoaparatom boste dobili hiter, priročen dostop do tako izbranih nastavitev.

S širokim razponom občutljivosti ISO fotografirajte skoraj povsod – Občutljivost se za jasnejše slike pri izjemno šibki svetlobi poveča do ISO 12800. Samodejni način ISO lahko sam določi najprimernejšo nastavitev ali pa razpon občutljivosti ročno razširite do ISO 80. V samodejnem načinu ISO fotoaparat omogoča, da nastavite nižjo mejo hitrosti zaklopa.

Za snemanje videoposnetkov lahko izberete način MF (ročno ostrenje) ali PF (vnaprej nastavljeno ostrenje). Če izberete način PF, fotoaparat RX0 samodejno izostri objekt v dosegu, daljšem od približno 1 m. Če poleg tega aktivirate območje ostrenja “NEAR” (Blizu), ko je fotoaparat RX0 v načinu PF, fotoaparat samodejno izostri bližnji objekt (v dosegu približno 1 m).

Pomoč za ročno ostrenje in izostritev modrine za natančno ostrenje – Za natančno nastavljanje ostrine pomoč za ročno ostrenje poveča sliko ter tako omogoči natančno prilagajanje. Funkcija za poudarjanje robov pa poudari tista območja, ki so najostrejša z izbrano barvo. Tako vam pomaga, da določite, ali je potrebno nadaljnje prilagajanje ostrine.

Temperatura samodejnega izklopa24 lahko podaljša čas trajanja snemanja videoposnetkov. – Izberete lahko raven notranje temperature, pri kateri se fotoaparat samodejno izklopi. Filmski posnetki so npr. daljši, če je uporabljeno stojalo, zato lahko z nastavitvijo temperature samodejnega izklopa na “High” (Visoko) snemate filme dlje.

Podpira daljinski upravljalnik fotoaparata – Ko je fotoaparat povezan z računalnikom, lahko za fotografiranje in spreminjanje nastavitev uporabite daljinsko upravljanje s fotoaparatom prek vrat USB. Prenesti morate različico aplikacije Remote Camera Control, ki jo podpira računalnik.

Deluje z iMovie in Final Cut Pro X – Izdelek je združljiv s programsko opremo Final Cut Pro X in iMovie. 25

Šifra: DSCRX0.CEE Kategoriji: ,

Mnenja kupcev

Mnenja

Ta izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Vodotesen digitalni fotoaparat SONY DSC-RX0 kompakten s senzorjem Exmor RS”

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close