Vložki za obutev iz spominske pene

3,90€

Napravite vašo obutev udobnejšo! Vložki iz spominske pene se prilegajo vsakemu čevlju in vsakemu stopalu.

vlozki-za-cevlje-iz-spominske-pene (1)Vložki za obutev iz spominske pene so namenjeni vsem, ki želijo povečati udobje svoje obutve. Narejeni so iz posebne mešanice pene, ki se samodejno prilagodi obliki stopal in tako zagotavlja kar največje udobje.

Vložke iz spominske pene še posebej priporočamo osebam, ki veliko časa preživijo na nogah (medicinske sestre, prodajalci, frizerji, itd.).

Vložki za obutev:

Velikost: Vložki iz spominske pene imajo narisane označbe, po katerih jih enostavno izrežete na velikost vaše noge oziroma obutve.

Lastnosti:

  • Za maksimalno udobje;
  • preprečujejo utrujenost stopal;
  • povečujejo stabilnost;
  • popolnoma se prilagodijo obliki vaših stopal;
  • enostavna prilagoditev velikosti vaše noge.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vložki za obutev iz spominske pene”

3,90€ Dodaj v košarico