Vlog kamera z izmenljivim objektivom SONY ZV-E10

Zaloga:

Ni na zalogi


SONY ZV-E10LB (z objektivom 16-50)

869,00

Ni na zalogi

Izdelek je razprodan! Obvestite me, ko je ponovno na zalogi.

Izberite, kako želite videti svet, in izberite objektiv, ki se ujema z vašim slogom – Izberite ustrezen objektiv med Sonyjevim široko ponudbo objektivov serije E in poskrbite, da bo vaš vlog pritegnil pozornost gledalcev z izjemno sliko in edinstvenim videzom. Vstavite v svoje posnetke tudi prizor v ozadju s širokokotnim objektivom, lahko pa poskrbite, da bo subjekt pritegnil pozornost gledalcev z objektivom s fiksno goriščno razdaljo z umetelno zamegljenim ozadjem. Premaknite se bližje z makroobjektivom ali pa posnemite oddaljene prizore s teleobjektivom.

Slikovni senzor velikega formata za posnetke profesionalne kakovosti – Izjemni posnetki, ki jih lahko ustvarite s fotoaparatom ZV-E10, so rezultat velikega slikovnega senzorja APS-C. V primerjavi s kamerami pametnih telefonov je slikovni senzor fotoaparata ZV-E10 več kot desetkrat večji, zato omogoča snemanje čudovitih posnetkov profesionalnega videza z visoko ločljivostjo in izrednimi podrobnostmi. [1]APS-C [2] Tip 1.0 [3]1/2,3–1/3,4-pal

Učinkovito zbiranje svetlobe za visokokakovostne slike z minimalnim šumom – Slikovni senzor velikega formata, s katerim je opremljen fotoaparat ZV-E10, je zasnovan tako, da zbere vso razpoložljivo svetlobo za snemanje videoposnetkov 4K visoke kakovosti z manj motnjami tudi med snemanjem pri šibki svetlobi.

Video 4K z nadvzorčenjem za še več podrobnosti – Interni videoposnetki 4K v fotoaparatu so posneti s prikazom vseh slikovnih pik senzorja, kar omogoča zbiranje približno 2,4-krat10 več podatkov kot jih je zahtevanih za 4K (grob približek kakovosti 6K). To nadvzorčenje pomeni, da je v posnetem gradivu več vizualnih podatkov, stisnjenih v posamezen kader, kar pomeni videoposnetke z izrazitimi podrobnostmi. (A) 2,4-kratna količina podatkov

Zasnovano za sebke in videoposnetke za vlog – Ker tehta ZV-E10 le 364 gramov, se lahko z njim podate na pot, kadar koli boste pripravljeni posneti nov vlog. Zaslon LCD z vsestranskim nagibom iz stranske odprtine omogoča preprosto snemanje sebkov in preverjanje kadriranja tudi med snemanjem pri visokih ali nizkih položajih, ergonomsko držalo pa je zasnovano za varen in stabilen prijem.

Takojšen dostop do gumbov za upravljanje – Pri snemanje posnetka za vlog se res ne želite ukvarjati z gumbi. Pri fotoaparatu ZV-E10 je gumb za snemanje MOVIE na vrhu, kar omogoča hiter dostop. Na voljo je priročen vzvod za zoom in gumb Still/Movie/S&Q, s katerim lahko preprosto preklapljate med fotografijami, običajnimi videoposnetki in načini za počasne in hitre posnetke.

Zaščita pred napakami pri snemanju – Že z bežnim pogledom na fotoaparat ZV-E10 lahko vidite, ali je snemanje vklopljeno ali ne. Na sprednjem delu fotoaparata je lučka, ki med snemanjem zasveti v rdeči barvi, poleg tega pa se na LCD-monitorju prikaže rdeč okvir, ki sporoča, da je snemanje v teku.

Hitro in natančno samodejno ostrenje – S sistemom hitrega hibridnega samodejnega ostrenja, ki ga zagotavlja ZV-E10, bodo tudi hitro premikajoči se subjekti izostreni. 425 točk faznega zaznavanja13, ki prekriva približno 84 % območja slike senzorja, zagotavlja široko kritje in gosto postavitev točk samodejnega ostrenja za natančen zajem subjektov, ki bi jih bilo drugače težko izostriti.

Pustite, da sprotno sledenje opravi sledenje namesto vas – Sprotno sledenje fotoaparata ZV-E10, ki temelji na tehnologiji umetne inteligence, omogoča intuitivno uporabo. Morate se le dotakniti monitorja, da označite subjekt, ki ga želite izostriti, funkcija sprotnega sledenja pa neprekinjeno spremlja subjekt in ga izostri namesto vas.

Naj fotoaparat izostri subjekt vas – S fotoaparatom ZV-E10 se lahko posvetite bolj ustvarjalnim vidikom vloganja. Funkcija samodejnega ostrenja oči fotoaparata uporablja napredne algoritme zaznavanja, s katerimi hitro in natančno prepozna in spremlja oči subjekta, pri tem pa ohranja oči popolnoma izostrene.

Natančni prehodi izostritve za bolj naravne videe z oceno izdelkov – Z enim gumbom lahko aktivirate nastavitev za predstavitev izdelkov za videe z ocenami, ki jo nudi ZV-E10 – popolna rešitev za videoposnetke z oceno izdelkov. Ko imate to nastavitev vklopljeno in izdelek pridržite pred fotoaparatom, se bo izostritev samodejno premaknila na ta predmet, ko pa boste predmet odstranili, bo samodejno izostren vaš obraz. Ta nastavitev je na voljo tudi takrat, ko je stabiliztacija slike nastavljena na aktivno.

Preprost nadzor zameglitve ozadja – Ni vam treba uporabljati zapletenih ročnih nastavitev. Zameglitev ozadja lahko preprosto vklopite in izklopite z enim gumbom. Z gumbom lahko preprosto preklopite med zamegljenim in izostrenim ozadjem brez zahtevnih nastavitev.

Naravni odtenki kože – Fotoaparat ZV-E10 je zasnovan tako, da omogoča odtenke kože zdravega in naravnega videza brez naknadnega urejanja. Zaradi funkcije natančne nastavitve odtenka kože, ki ga nudi ZV-E10, funkcija samodejno natančno nastavi videz kože.

Videz gladke in mehke kože – Fotoaparat ZV-E10 vključuje način Soft Skin, ki zgladi videz kože. Funkcija zgladi videz kože, hkrati pa ohrani izostrene oči in predel ust. Izbirate lahko med štirimi ravnmi (od “izklopljeno” do “visoko”) in z njimi določite raven tega učinka, odvisno od vaših želja.

Ostanite osvetljeni, kjer koli ste – Tudi če pride do nenadne spremembe osvetlitve, fotoaparat ZV-E10 poskrbi, da ste vedno dobro osvetljeni. Od neposredne sončne svetlobe in kotov z osvetlitvijo iz ozadja do senc in slabo osvetljenih kotov v notranjosti – fotoaparat zazna obraz subjekta in samodejno spremeni nastavitev svetlobe ter izvede hitre spremembe osvetlitve.

Gladki in stabilni posnetki tudi med hojo – Med hojo bo kamera ZV-E10 poskrbela za nemoteno snemanje brez tresenja. Elektronska stabilizacija slike v aktivnem načinu omogoča snemanje stabilnih videoposnetkov z minimalnim tresenjem in zameglitvijo pri snemanju z roko, na voljo pa je tudi takrat, ko je nastavitev za predstavitev izdelkov vklopljena.

Preprosto upravljanje za pospeševanje in upočasnjevanje – Z načinom snemanja počasnih in hitrih posnetkov15 lahko snemate do 5-krat počasnejše ali do 60-krat hitrejše posnetke. Snemate lahko pri hitrosti do 50 Mb/s pri polni kakovosti HD, vse to pa lahko naredite v samem fotoaparatu, zato ne potrebujete nobenega dodatnega urejanja v računalniku. Snemate lahko videe kakovosti HD pri polni hitrosti pri 120 sličicah/s ter tako v naknadni obdelavi ustvarite počasne posnetke pri visoki ločljivosti.

Zasnovano za jasno snemanje glasu – Poleg tega je fotoaparat ZV-E10 opremljen z vgrajenim smernim mikrofonom s 3 kapsulami, ki omogoča snemanje glasu tudi sredi množice. Optimiziran je za snemanje glasu pred fotoaparatom z manj motečimi zvoki iz okolice, kar je odlično za snemanje vlogov.

Čisti posnetki tudi na prostem – ZV-E10 je opremljen z vetrnim zaslonom, ki omogoča nemoteno snemanje na prostem. Priložen vetrni zaslon lahko preprosto pritrdite na večvmesniški nastavek (MI) in zmanjšate hrup v vetrovnih pogojih.

Za še višjo kakovost zvoka – Za razliko od običajnih analognih prenosov zvoka vam nikoli ne bo treba skrbeti glede motenj signala. Povežite ZV-E10 s poljubnim Sonyjevim mikrofonom, ki podpira digitalni zvočni vmesnik prek večvmesniškega nastavka (MI) za digitalen in čist zvok. Svoj priljubljen mikrofon pa lahko povežete tudi prek vtiča za mikrofon, ki je na fotoaparatu, ter tako dobite še boljšo kakovost zvoka.

Preprost nadzor zvoka – Poskrbite, da boste dobili želeno kakovost pretakanja zvoka. Fotoaparat ZV-E10 je opremljen s standardnim 3,5 mm izhodom za slušalke, tako da lahko z monitorjem povežete slušalke in preverite, ali snemanje zvoka poteka v skladu z zahtevami.

Opcijsko držalo za preprosto upravljanje z eno roko – Držalo GP-VPT2BT (naprodaj ločeno) z omogočeno tehnologijo Bluetooth® omogoča preprost oddaljeni nadzor snemanja in kontrolniki za zoom brez kablov, poleg tega pa še prilagodljiv gumb. Do funkcij zooma in snemanja lahko dostopite z eno roko, kar omogoča preprosto snemanje. Vklop za zameglitev ozadja pa je privzeto dodeljen dostopnemu gumbu, ki omogoča upravljanje z enim dotikom.

Pokončno snemanje brez težav – Zaradi metapodatkov, ki jih posname fotoaparat, si je videoposnetke, posnete v pokončni usmerjenosti, na enak način mogoče ogledati v tako v računalniku kot tudi v pametnem telefonu. Videoposnetka vam ni treba sukati ročno, kar je zelo priročno, ko delite svoje izdelke z drugimi v družabnih omrežjih.

Prenos v pametni telefon za hitro delitev z drugimi – ZV-E10 omogoča preprosto deljenje videoposnetkov 4K in fotografij po snemanju. Tudi ko je fotoaparat izklopljen, lahko posnetke prek brezžične povezave prenašate med fotoaparatom in pametnim telefonom, nato pa jih delite z drugimi, ko to želite.

Urejajte videoposnetke v svojem pametnem telefonu – Videovsebino, posneto s fotoaparatom, lahko preprosto urejate v pametnem telefonu z dodatkom Movie Edit v aplikaciji Imaging Edge™ Mobile. Funkcija za stabilizacijo slike uporablja podatke giroskopskega senzorja fotoaparata, ki pripomore k videoposnetkom brez tresenja. Na voljo je tudi pametna funkcija za kadriranje. Podatke fotoaparata lahko nato uporabite za obrezovanje videoponsetka in spreminjanja razmerja stranic, hkrati pa poskrbite, da glavni subjekt ostane v kadru.

Dodajte v fotoaparat posebne učinke – Z zamenjavo barv dobite različne umetniške učinke. Preprosto spremenite nastavitev ustvarjalnega sloga (Creative Style) ali pa izberite med sedmimi21 različnimi vizualnimi učinki z načinom slikovnega učinka (Picture Effect) brez dodatne naknadne obdelave.

Prilagodljiv nadzor nad barvnimi odtenki s podporo funkcije S-Log3 – Če želite več prilagodljivosti pri nastavljanju barv med naknadno obdelavo, boste znali ceniti podporo, ki jo fotoaparat ZV-E10 nudi za funkcijo S-Log3. To je standard za največji izkoristek delovanja senzorja pri profesionalnih kamerah. Funkcija S-Log3 omogoča širši dinamični razpon, s tem pa dobite več vizualnih podatkov, ki jih potrebujete za večji nadzor med naknadnim urejanjem v računalniku.

Snemajte videoposnetke 4K HDR s pristnimi barvami – Naravne barve pristnega videza v videoposnetkih ločljivosti 4K HDR lahko pridobite brez naknadne obdelave ali stopnjevanja barv, kar omogoča podpora fotoaparata za snemanje vsebine ločljivosti 4K HDR (High Dynamic Range) z vnaprej nastavljenim profilom slike HLG.

Natančneje nastavite prehode med spremembo ostrenja – Ko boste zamenjali izostritev z enega subjekta na drugega, boste imeli natančen nadzor nad hitrostjo prehoda samodejnega ostrenja. S hitrostjo prehoda lahko določite, ali želite izvesti hiter ali postopen prehod, na voljo pa je sedem različnih ravni.

Videoposnetki časovnim preskokom – Z intervalnim načinom snemanja, ki ga nudi ZV-E10, lahko iz fotografij ustvarite privlačne videoposnetke s časovnim preskokom. Interval snemanja lahko nastavite od 1–60 s, posnamete pa lahko največ 9999 posnetkov. V fotoaparatu si lahko ogledate predogled dokončanega videoposnetka, nato pa s Sonyjevo namizno aplikacijo Imaging Edge v računalniku sestavite končni izdelek.

Preprosta nastavitev pretakanja vsebine v živo – Z enim kablom lahko ZV-E10 uporabljate kot orodje za spletno komunikacijo, pri tem pa izkoristite prednost velikega senzorja in vgrajenega mikrofona. Če želite ZV-E10 uporabljati kot zunanji fotoaparat, ga s kablom USB Type-C® priključite na računalnik ali pametni telefon Sony Xperia™23. Način pretakanja podatkov prek povezave USB lahko dodelite prilagodljivemu gumbu in tako omogočite hitro pretakanje.

Podajte se na dolgotrajno snemanje brez strahu, da vam bo zmanjkalo baterije – Ko snemate na prostem ali kjer koli, kjer nimate vira napajanja, se lahko zanesete na baterijo fotoaparata, ki omogoča do 125 minut neprekinjenega snemanja videoposnetkov ali do 440 fotografij. Fotoaparat podpira tudi zunanje napajanje prek priključka USB Type-C®, ki omogoča uporabo zunanje prenosne baterije, s katero lahko še podaljšate čas snemanja.

Če morate snemati dalj časa, preklopite na napajanje AC – Ko pretakate vsebino v živo ali pa snemate dolge posnetke v notranjosti z dostopom do napajanja AC, lahko uporabite omrežni napajalnik AC, kot je AC-PW20AM (naprodaj ločeno), in nikoli vam ne bo treba skrbeti, da vam bo zmanjkalo baterije.

Izboljšana stabilizacija slike in funkcije za urejanje – Vgrajeni giroskop zabeleži metapodatke o tresenju fotoaparata, zato lahko posnetke iz roke zgladite in stabilizirate v postprodukciji. S Sonyjevo aplikacijo Catalyst Browse/Catalyst Prepare lahko uravnotežite samodejno odpravljanje učinkov tresenja in ravni obrezovanja slike. Catalyst omogoča tudi učinkovito uporabo podatkov o vrtenju fotoaparata.

Imaging Edge DesktopTM – Izboljšajte snemanje videoposnetkov in fotografiranje z namiznimi aplikacijami Imaging Edge. S funkcijo “Remote” fotografiranje upravljate na zaslonu PC-ja, s funkcijo “Viewer” pregledate, razvrstite in izberete fotografije v knjižnicah, s funkcijo “Edit” pa razvijete neobdelane podatke v fotografije. Izkoristite vse prednosti Sonyjevih datotek formata RAW in bolj učinkovito upravljajte svoje delo.

Šifra: ZVE10LBDI.EU

Mnenja kupcev

Mnenja

Ta izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Vlog kamera z izmenljivim objektivom SONY ZV-E10”

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close