,

Vlog kamera SONY ZV-1

Zaloga:

Ni na zalogi


SONY ZV1-BDI

809,90

Ni na zalogi

Izdelek je razprodan! Obvestite me, ko je ponovno na zalogi.

Vsestransko nagibni LCD-zaslon za zanesljivo snemanje sebkov – Na izskočnem LCD-zaslonu lahko preverite kadriranje za vloge in sebke, ne da bi pogleda motila dodatna oprema, kot je mikrofon. Upravljanje na zaslonu na dotik poskrbi za enostavno in intuitivno prilagajanje ostrenja, zaklopa in drugih nastavitev, tudi pri snemanju sebkov.

Smerni mikrofon s tremi kapsulami in priloženi vetrni zaslon – Z vgrajenim mikrofonom s tremi kapsulami bo posnetek vašega glasu čist. Edinstvena zasnova in zgradba vključuje prostorsko filtriranje za zajemanje čistega zvoka pred fotoaparatom z manj motečega okoljskega zvoka. Priključite lahko tudi priloženi vetrni zaslon za snemanje na prostem, tudi v vetrovnih razmerah, brez skrbi.

Optimiziran za enostavne sebke naravnega videza – ZV-1 je zasnovan za hitro in enostavno vloganje, opremljen je z ergonomsko oblikovanim držalom za stabilno snemanje sebkov in svetlo lučko za snemanje, da ne pozabite pritisniti gumba za snemanje.

Združljivost z vsemi držali Bluetooth® vse v enem – ZV-1 je združljiv z našo ponudbo držal za snemanje, med katerimi je tudi GP-VPT2BT z brezžično tehnologijo Bluetooth®, za enostavno daljinsko upravljanje snemanja, zoomiranja in celo za namenske gumbe po meri, brez kablov. Kot idealna dodatna oprema za vloganje naša držala ponujajo stabilno in prilagodljivo snemanje, poleg tega pa jih je mogoče tudi raztegniti in uporabiti kot mini stojalo za kompaktno in prostoročno snemanje kjer koli.

Čudoviti teni kože naravnega videza za vse – Sonyjeva znanost na področju izboljšanih barv zagotavlja živahne in naravne slike, še posebej pa je učinkovita za različne odtenke tenov kože. Na voljo je za zajemanje videoposnetkov in slik, pri čemer je na voljo še možnost Soft Skin za glajenje gubic.

Visoka kakovost slik in enostavni napredni učinki – Kljub zasnovi žepne velikosti je ZV-1 opremljen z velikim CMOS-senzorjem Exmor RSTM tipa 1.0, zato so slike visoke kakovosti tudi v zatemnjenih ali šibko osvetljenih pogojih. Poleg tega je velik senzor zagotovilo za slike profesionalnega videza z zamegljenim ozadjem in ob hitrem branju podatkov za zajemanje osupljivih videoposnetkov 4K in super počasnih videoposnetkov.

Prepustite ostrenje fotoaparatu s slednjem v realnem času – Preprosto se z obrazom obrnite proti fotoaparatu in ta prepozna ten, vzorce (svetlost), oddaljenost subjekta (globino) in informacije o obrazu ter očeh in samodejno snema z natančnim ostrenjem predmeta s sledenjem. Ko fotoaparat prepozna oči, obraz ali subjekt, je poleg tega za vsak cilj prikazan okvir, da lahko preverite, ali je subjekt izostren ter snemate brez skrbi.

Hitro preklapljanje ostrenja med objekti – Visokozmogljiv senzor za samodejno ostrenje s faznim zaznavanjem v ravnini ostrenja omogoča hitro in visokonatančno ostrenje s hitrim hibridnim samodejnim ostrenjem. Senzor uporablja 315 točk ostrenja s faznim zaznavanjem na celotnem 65-odstotnem območju zaslona za hitro preklapljanje med objekti brez nastavljanja ostrenja. Pri snemanju sebka lahko fotoaparat preklopi ostrenje že tako, da se dotaknete obraza, nato ozadja ozadja in nato znova obraza – ostra in natančna izostritev je zato enostavna.

Čudovita in enostavna zameglitev ozadja – Posnemite profesionalne izrazne sebke z mehko izostrenim ozadjem. Edinstveno stikalo za zameglitev ozadja (gumb C1) odpravlja vso kompleksnost uravnavanja osvetlitve in nastavljanja globinske ostrine in ga nadomešča z enim samim gumbom. Z enostavnim pritiskom stikala lahko preklopite med izostritvijo vsega in zameglitvijo ozadja, da izjemno lepo izpostavite objekt.

Vaše ocene bodo izstopale z nastavitvijo za predstavitev izdelka (Product Showcase Setting) – Profesionalni pristop k ocenam izdelkov lahko še izboljšate z nastavitvijo za predstavitev izdelka (Product Showcase Setting), ki omogoča hitre in natančne prehode ostrenja od vas na predstavljeni izdelek. Gumb po meri C2 privzeto aktivira nastavitev za predstavitev izdelka, pri čemer obraz nima več prednosti pri ostrenju, vidno polje pa se razširi. Enostavno dvignite izdelek in ga pridržite pred svojim obrazom – fotoaparat preklopi ostrenje z vašega obraza. S tem je odpravljena zadrega s samodejnim ostrenjem, vi pa lahko učinkovito in enostavno snemate videoocene.

Učinkovita stabilizacija slike – Zaradi skupnega optičnega in elektronskega sistema stabilizacije SteadyShot™ so tudi slike, ki jih snemate med hojo s fotoaparatom, lahko gladke in posnete izjemno stabilno. Sistem je posebej zasnovan za snemanje in vloganje iz roke z držalom za snemanje, tako da vam ni treba biti v skrbeh zaradi zamegljenosti slik ali tresenja. Namesto da bi morali biti pri miru, se lahko povsem posvetite predstavitvi in kadriranju.

Pametni prehodi samodejne osvetlitve (AE), optimizirani za obraze – Tudi snemanje, ki se zgodi nekako brez načrtovanja ali v trenutku, in dela vloganje privlačno, je za večino fotoaparatov velik izziv. Pametni algoritem prehajanja samodejne osvetlitve (AE) v fotoaparatu ZV-1 pa poskrbi za hitro prilagajanje osvetlitve tudi, ko se svetlobne razmere močno spremenijo, na primer s prehajanjem iz sence na sončno svetlobo ali iz notranjih v zunanje prostore. S funkcijo, ki daje prednost nastavitvam za obraze, pa bodo subjekti v videoposnetkih vedno videti kar najboljše, tudi če je svetloba daleč od idealne.

Priključite profesionalno dodatno opremo na večvmesniški nastavek – Naš edinstveni večvmesniški nastavek ponuja neverjetno prilagodljivost, ko so potrebne dodatne luči, mikrofoni in še več. Ne podpira le standardne dodatne opreme in bliskavic brez napajanja, temveč vmesnik omogoča tudi uporabo visokozmogljivih zvočnih adapterjev, kot je stereomikrofon ECM-XYST1M z napajanjem neposredno iz fotoaparata.

Dinamičen izjemno počasen posnetek – Zajemite odločilne ali pa vsakodnevne trenutke v epskem izjemno počasnem videoposnetku,18 da enostavno povečate dramatičnost in čarobnost svojih videoposnetkov. S hitrostjo sličic za snemanje vse do 960 sličic/sekundo je mogoče zajeti skoraj vsak trenutek, s prilagodljivimi hitrostmi predvajanja pa lahko upočasnite dogajanje za od 4- do 40-krat.

Časovni preskok minljivost časa obogati s kinematografsko izraznostjo – ZV-1 ponuja način intervalnega snemanja, ki je idealen za ustvarjanje kinematografskih videoposnetkov s časovnimi preskoki ob pomoči naše programske računalniške opreme Imaging EdgeTm Desktop. Prilagodljivi interval snemanja (med 1 in 60 sekundami) in popolnoma ročno upravljanje fotoaparata omogočata ustvarjanje izjemnih posnetkov drsečih oblakov na nebu, potujočih žarometov in še več z do 9999 posnetki. Če v priročen napajalni vhod USB dodate mobilno baterijo, lahko več ur brezskrbno snemate različne prizore.

Zajemanje slik visoke kakovosti z 20,1 MP – S CMOS-senzorjem Exmor RS tipa 1.0 in objektivom ZEISS® 24–70 mm bo kakovost vaših fotografij visoka. Veliki senzor in široki objektiv z zaslonko F1,8–2,8 skupaj s procesorjem BIONZ X™ zadnje generacije poskrbijo za profesionalne fotografije, učinkovitost je izjemna tudi pri šibki svetlobi, ozadje za portrete pa lepo zamegljeno.

Ustvarjajte umetniške slike z nastavitvama za ustvarjalni slog (Creative Style) in slikovni učinek (Picture Effect) – Z nastavitvijo za ustvarjalni slog in slikovni učinek ZV-1 ponuja širok razpon pogledov, s katerimi lahko vaši videoposnetki postanejo bolj zanimivi in posebni. Nastavitev za ustvarjalni slog (Creative Style) vam omogoča, da prilagodite parametre slike, kot sta kontrast in barve, medtem ko z nastavitvijo za slikovni učinek (Picture Effect) svojim slikam lahko dodate nekaj svojega, med drugim lahko izkoristite elegantni črno-beli ali očarljivi miniaturni učinek.

Z aplikacijo Imaging Edge Mobile lahko kjer koli pošljete videoposnetek v pametni telefon – Ko želite svoje videoposnetke in fotografije deliti z drugimi, ne bi smeli čakati, da pridete pred računalnik. Imaging Edge Mobile21, brezplačna aplikacija za naprave s sistemi Android in iOS, omogoča oddaljen prikaz in upravljanje fotoaparata ZV-1 ter brezžično varnostno kopiranje in prenos slik v pametni telefon, tudi ko je fotoaparat izklopljen. Z aplikacijo Imaging Edge Mobile lahko svoje slike delite z drugimi kjer koli, ne da bi se morali zadovoljiti s stisnjeno kakovostjo slik v fotoaparatu telefona22.

Movie Edit add-on prireže videoposnetke in razširi stabilizacijo slike – Z aplikacijo Movie Edit add-on so vaši posnetki takoj pripravljeni za objavo v družabnih medijih. Ob aplikaciji Imaging Edge Mobile je ta preprosta aplikacija brezplačno na voljo za naprave s sistemoma iOS in Android. Omogoča urejanje videoposnetkov in obrezovanje razmerja stranic, tako da ustreza celi vrsti platform za družabna omrežja – s samodejnim ponovnim kadriranjem objekta. Izboljšano orodje za stabilizacijo slike tudi dodatno zmanjša kakršno koli tresenje videoposnetkov za gladko gibanje.

Označevanje pokončnih videoposnetkov za enostavno izmenjavo – ZV-1 doda meta oznake pokončnim videoposnetkom, kar omogoča takojšen prenos v mobilne platforme, kar pomeni, da ni potrebe po sukanju slik v računalniku ali obrezovanju24.

Intuitivno upravljanje z dotikom – Na zaslonu na dotik fotoaparata ZV-1 je izbiranje ostrenja in točk za sledenje pa tudi vseh drugih nastavitev enostavno, tudi ko je zaslon dvignjen za snemanje sebkov ali vlogov – nič več vam ni treba brskati za gumbi in navigacijskimi palčkami po hrbtnem delu fotoaparata.

Snemajte videoposnetke 4K kot profesionalec – S snemanjem videoposnetkov 4K (QFHD 3840 x 2160) boste zajeli vso lepoto in vse podrobnosti tega sveta – in sebe. ZV-1 lahko po zaslugi hitrega senzorja LSI uporabi vse zajete slikovne pike, nato pa približno 1,7-krat večje število slikovnih pik, kot jih je potrebnih za 4K, zgosti v osupljive podrobnosti v prav vsaki sličici.

Podpora za profesionalno snemanja videoposnetkov – Za zahtevnejše produkcije ZV-1 podpira vrsto filmskih funkcij, ki so običajnejše za profesionalno opremo. Med njimi sta krivulji gama S-Log3 in S-Log2. Široki dinamični razpon, ki je na voljo s temi profili S-Log, je odličen za združljivost s fotoaparatom in zmanjšanje izstopajočih svetlih točk ali izgubljenih senčnih podrobnosti. Na voljo so tudi dodatne možnosti za profil slike in ustvarjalen slog, skupaj z naprednimi funkcijami, kot so izboljšan prikaz game, merjenje s funkcijo Zebra, čisti izhod HDMI z upravljanjem snemanja, časovno kodo in snemanjem proxy. Na voljo je vse, kar potrebuje videostrokovnjak pri vsakodnevnih delovnih opravilih.

Vgrajeni filtri ND za natančno nastavitev osvetlitve – Vgrajeni filter nevtralne gostote zagotavlja dosledno optimalno osvetlitev, ne da bi morali pozabiti na ustvarjalni namen z izbranim kotom zaklopa ali vrednostjo f. Prilagodljivi filter ND vam kot najpomembnejši element ustvarjanja vseh oblik profesionalnih videoposnetkov omogoča zajemanje zamegljenega gibanja in ekspresivne zameglitve ozadja tam, kjer bi bilo sicer to nemogoče doseči, na primer pri dnevni svetlobi do EV19.

Izvlecite fotografije iz videoposnetkov – ZV-1 omogoča zajemanje fotografij iz posnetih videoposnetkov v fotoaparatu, kar pomeni, da ne potrebujete računalnika. Iz katerega koli videoposnetka lahko izvlečete izbrane slike ali pa prihranite čas, saj lahko paket z vsemi videoposnetki in sličicami pošljete neposredno iz fotoaparata.

Imaging Edge DesktopTM – Z aplikacijo Imaging Edge Desktop je fotografija lahko boljša. S funkcijo “Remote” fotografiranje upravljate na zaslonu PC-ja, s funkcijo “Viewer” pregledate, razvrstite in izberete fotografije v knjižnicah in s funkcijo “Edit” razvijete neobdelane podatke v fotografije.

Deluje z iMovie in Final Cut Pro X – Ta izdelek je združljiv s programskim

Šifra: ZV1BDI.EU Kategoriji: ,

Mnenja kupcev

Mnenja

Ta izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Vlog kamera SONY ZV-1”

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close