,

Visoko zmogljiv digitalni fotoaparat SONY DSC-HX99B optični zoom

Zaloga:

Ni na zalogi


SONY DSC-HX99B

529,00

Ni na zalogi

Izdelek je razprodan! Obvestite me, ko je ponovno na zalogi.

Najmanjši fotoaparat na svetu17 s širokim razponom zooma – Fotoaparat HX99 pokriva območje od širokokotnih 24 mm18 do telefoto 720 mm18, zato je popolna izbira tako za privlačne fotografije s potovanj kot za vsakdanje hitre posnetke. Objektiv ZEISS® Vario-Sonnar T* zagotavlja vrhunsko kakovost slike po celotnem razponu zooma, s funkcijo Zoom za jasno sliko pa lahko fotografirani subjekt še dodatno povečate (do 1440 mm18) in pri tem ohranite visoko ločljivost. [1] 24 mm[2] 720 mm [3] 1440 mm

Exmor R™ in BIONZ X™ omogočata vrhunsko kakovost slike – Slikovni senzor fotoaparata HX99 – senzor CMOS z osvetlitvijo iz ozadja in z 18,2 milijona slikovnih pik (efektivno) – skupaj z naprednim sistemom za obdelavo slik BIONZ X zagotavlja vrhunsko kakovost slik tudi pri natančnih teksturah in podrobnostih. Z razponom ISO80–6400 (razširjeno) lahko nastanejo čudoviti posnetki tudi iz slabo osvetljenih prizorov, izboljšave reprodukcije barv pa zagotavljajo naravne kožne odtenke.

Filmi 4K19 20 so filmi, posneti s prikazom vseh slikovnih pik – Fotoaparat HX99 je prvi v seriji HX, ki snema videoposnetke 4K (QFHD, 3840 x 2160 slikovnih pik). Visoka kakovost video vsebine 4K je rezultat senzorja za prikaz vseh slikovnih pik brez združevanja, ki omogoča približno 1,6-krat več informacij, kot jih je potrebnih. Zaradi učinka nadvzorčenja so slike osupljive ločljivosti in manj je valov ter barvnih artefaktov.

S hitrim inteligentnim samodejnim ostrenjem ujamete odločilne trenutke – Fotoaparat odlikuje hitro inteligentno samodejno ostrenje z visoko hitrostjo in zelo natančnim zaznavanjem kontrasta, z odzivnostjo 0,09 s21. Izostritev doseže tako, da minimizira premikanje objektiva, predvideva razpon samodejnega ostrenja in pogon objektiva ter s tem izboljša odzivnost, da lahko ujamete še tako kratke trenutke.

Funkcija samodejnega ostrenja oči omogoča popolne portrete – Prefinjena funkcija fotoaparata za samodejno ostrenje oči aktivirajte, ko želite, da fotoaparat samodejno zazna in izostri oči glavnih fotografiranih subjektov na fotografijah. Funkcija hitro in pravilno zazna oči tudi v težkih pogojih, ko na primer subjekt gleda dol oz. ko so obrazi osvetljeni iz ozadja ali zatemnjeni.

Neprekinjeno fotografiranje s hitrostjo do 1022 sličic na sekundo – S hitrim neprekinjenim fotografiranjem pri hitrosti do 10 sličic na sekundo lahko posnamete do 15523 posnetkov. Tudi ko se med neprekinjenim fotografiranjem spremeni svetlost slike, se fotoaparat samodejno prilagodi in zagotovi optimalno osvetlitev. Neprekinjeno posnete fotografije je mogoče prikazati, izbrisati in zaščititi v skupinah.

Stabilizacija slike z optičnim stabilizatorjem slike SteadyShot™ – Funkcija »Optični stabilizator slike SteadyShot« je zasnovana za fotografiranje, ko fotoaparat držite v roki in pri uporabi teleobjektiva z zoomom, tudi ko je uporabljena visoka povečava, saj stabilizira sliko in učinkovito zmanjša tresenje fotoaparata tako, da si pomaga z zmogljivim giroskopskim senzorjem in posebnim algoritmom. Ker gre za optično funkcijo, se stabilizacija slike izvede brez zmanjšanja ločljivosti. [1] SteadyShot IZKLOPLJEN [2] SteadyShot VKLOPLJEN

OLED Tru-Finder™ z jasno in preprosto uporabo – Visokokontrastno iskalo OLED Tru-Finder je precej svetlejše od običajnih elektronskih iskal. Prikazan je predogled v živo in informacije o snemanju, zato je slika na zaslonu popolnoma identična končnemu posnetku. Uvlečno iskalo omogoča večjo prenosljivost, varnost in udobje.

Uporabite obroč na objektivu za zahtevnejše nastavitve – S priročnim obročkom na objektivu lahko profesionalno upravljate ročne funkcije – izbirate hitrost zaklopa, zaslonko in druge možnosti za ustvarjalnejše upravljanje; zato vam zaradi kompaktne velikosti fotoaparata pri svojih vizijah ni treba delati kompromisov.

Ostrenje na dotik in fokus – Funkcija ostrenja na dotik omogoča, da se dotaknete LCD-zaslona na mestu, ki ga želite izostriti, in tako intuitivno in brez ponovnega kadriranja izostrite tudi subjekte na robu kadra tako na fotografijah kot v filmih. Tudi zaklopko lahko spreminjate na LCD-zaslonu na dotik.

Sledilna ploščica za samodejno ostrenje – V iskalu lahko s sledilno ploščico za samodejno ostrenje preprosto premaknete mesto ostrenja, tako da s prsti povlečete po LCD-zaslonu.

LCD-zaslon s 180-stopinjskim nagibom za prilagodljivo določanje kompozicije – Nagibni 3-palčni zaslon visoke ločljivosti je idealen za sebke in kadriranje posnetkov pod ostrimi koti. Izkoristite ga lahko pri fotografiranju v različnih položajih in ustvarite zanimive kompozicije.

Zoom Assist – Če med kadriranjem z zoomom izgubite premikajoči se predmet, ga lahko znova najdete s funkcijo Zoom Assist. Funkcijo nastavite na gumb C (po meri), nato ga pritisnite in pridržite, da se sproži samodejni umik ostrenja ter ponovno iskanje in kadriranje predmeta; nato gumb izpustite. Fotoaparat hitro znova izostri sliko na prvotno goriščno razdaljo, da lahko nadaljujete s snemanjem.

Snemanje v formatu RAW – Uporabniki imajo veliko večji nadzor nad končnim videzom fotografij, saj fotoaparat HX99 vključuje tudi možnost snemanja slik v formatu RAW. V tem formatu so ohranjeni vsi podatki iz senzorja, zato lahko s programsko opremo za montažo prilagodite osvetlitev, svetlost, nastavitev beline in druge lastnosti slike.

Visoka hitrost sličic pri snemanju videoposnetkov HD s hitro premikajočimi se predmeti – Med snemanjem filmov lahko zajamete hitro premikajoče se predmete s snemanjem HD z visoko hitrostjo sličic do 120p (NTSC) ali 100p (PAL). Tako lahko med montažo ustvarite osupljive počasne posnetke. Tudi visoka bitna hitrost do 100 Mb/s20 zagotavlja podrobne slike.

Podatkovno snemanje Proxy za enostavnejše in hitrejše urejanje ter skupno rabo – Ko snemate videoposnetke 4K v polni ločljivosti, lahko fotoaparat zajame tudi datoteko proxy z nizko bitno hitrostjo, ki jo je lažje urejati. Tako lahko slike prenesete in objavite kmalu po tem, ko jih posnamete, kar olajša spletno sodelovanje.

Zaklep samodejnega ostrenja za boljše fotografiranje – Samodejno ostrenje z zaklepom zajame premikajoče se predmete in jim sledi. Samodejno prilagodi velikost sličice samodejnega ostrenja, da se ta ujema z velikostjo predmeta, izboljša sledenje in vam omogoči, da izkoristite vsako priložnost za fotografiranje.

Zanesljiveši oprijem omogoča stabilnejše posnetke – Držalo fotoaparata je oblikovano tako, da se prilega dlani, zato kamero lažje in stabilnejše držite kljub njeni velikosti. Tudi ko fotoaparat držite v eni roki, so okvirji posnetkov stabilnejši, tresenje fotoaparata pa je zmanjšano.

Notranja izskočna bliskavica – Fotoaparat ima vgrajeno ročno izskočno bliskavico, ki omogoča različne načine fotografije z bliskavico. S počasno sinhronizacijo lahko posnamete atmosferske nočne portrete, s sinhronizacijo na zadnjo zaveso ustvarjalno izrazite premikanje, nastavitev samodejne bliskavice pa samodejno ugotovi, ali je treba uporabiti bliskavico.

“My Menu” na vas – Z možnostjo »My Menu« (Moj meni) lahko registrirate elemente menija za hitro uporabo menijev in ustvarjanje menijev po meri. Zaslon menija smo spremenili: zdaj lahko 30 elementov dodelite funkcijam po svoji izbiri in tako prilagodite vmesnik fotoaparata svojim fotografskim potrebam.

Priročno ocenjevanje in razvrščanje na mestu uporabe – S priročno dodelitvijo prilagodljivega gumba lahko slike ocenite in zaščitite, ko ste na poti. Ocene od 1 do 5 zvezdic lahko pregledate, ko slike uvozite v računalnik prek aplikacije PlayMemories Home™ ali prek nove programske opreme Sony Imaging Edge, ki omogoča hitro razvrščanje še večjih slikovnih knjižnic.

Novi način varčevanja z energijo LCD-zaslona – Ko je ohišje fotoaparata vklopljeno, lahko nastavite, da se LCD-zaslon samodejno izklopi (2, 5 ali 10 sekund po zadnji uporabi), in tako varčujete z energijo.

Upravljanje in souporaba na en dotik – Z upravljanjem na dotik lahko pametni telefon ali tablični računalnik uporabite kot zaslon ali daljinski upravljalnik. Souporaba na en dotik zagotavlja enostaven prenos fotografij ali videoposnetkov v napravah s sistemom Android™, ki podpirajo NFC™ za enostaven prenos souporabo. Preprosto namestite aplikacijo PlayMemories Mobile™ iz trgovine z aplikacijami za napravo, nato se z napravo dotaknite fotoaparata, da ju povežete. Podpora za QR Code omogoča povezovanje z napravami, ki ne podpirajo tehnologije NFC.

Prek povezave Bluetooth®24 slikam dodate geografske oznake. – Prek povezave Bluetooth® Location Information Link slikam zlahka dodate geografske oznake – popolna funkcija na potovanjih. Fotoaparat preprosto povežite z združljivim pametnim telefonom z aplikacijo PlayMemories Mobile in podatki o vaši lokaciji se zabeležijo ob vsaki fotografiji. V računalniku lahko z aplikacijo PlayMemories Home organizirate uvožene fotografije po zemljevidu.

Sonyjeva zbirka programske opreme Imaging Edge25 – Z zbirko programske opreme Imaging Edge lahko izboljšate kakovost slike in proizvodno kakovost ter natančno prilagodite slike RAW. Na voljo je funkcija »Remote«, s katero na daljavo nadzirate fotografiranje, medtem ko si prizore v živo ogledujete na računalniškem zaslonu; s funkcijo »Edit« pretvorite podatke RAW v visokokakovostne fotografije; v »Pregledovalniku« pa si lahko ogledate, ocenite in izberete fotografije na seznamu posnetkov.26

Šifra: DSCHX99B.CE3 Kategoriji: ,

Mnenja kupcev

Mnenja

Ta izdelek še nima ocene.

Bodite prvi in oddajte mnenje za “Visoko zmogljiv digitalni fotoaparat SONY DSC-HX99B optični zoom”

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh v večini primerov gre za sistem “naročite danes, dobite jutri” (velja za naročila prejeta do 14 ure). Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija.

Dostavo za nas opravlja Pošta Slovenije.

Mali paket do 5kg 3,90€
Srednji paket od 5kg do 20kg 6,90€
Veliki paket od 20kg do 50kg 9,90€

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja

 

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju (za vstopnice opcija plačila ni možna): naročeno blago se lahko plača ob dostavi na dom z gotovino, brez dodatnih provizij in stroškov. Pri dostavi na dom je možno tudi plačilo s kartico, za kar Pošta zaračuna 1€ provizije. Naročeno blago se lahko prevzame in plača tudi v razstavnem prostoru na Papirniškem trgu 17, v Ljubljani. Plačilo na prevzemnem mestu je možno z gotovino ali plačilnimi karticami, brez dodatnih stroškov dostave ter brez provizij. Možno je tudi plačilo na obroke brez obresti.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico: Sprejemamo kartice Maestro, Mestercard, Visa, Karanta in Diners. Plačilo s karticami je možno na spletni strani in na prevzemnem mestu. S kreditnimi karticami Diners lahko kupujete do 24 obrokov brez obresti in ni omejitve pri znesku obroka. S kreditnimi karticami Mastercard, Visa in Karanta je možno plačilo na 12 obrokov brez obresti. Minimalni znesek obroka je 30€.
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal : kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (www.paypal.com).
 • bančno nakazilo: Plačilo z nakazilom UPN na naš bančni račun (TRR). Podatke za plačilo, boste prejeli na vaš e-mail naslov, katerega vnesete ob naročilu. Pri plačilu kot referenco uporabite številko naročila (SI00 + št. naročila).
 • VALÚ Moneta: je storitev brezgotovinskega plačevanja z mobitelom, hkrati pa uporabnikom storitev Telekoma Slovenije in A1 omogoča tudi polnitev računa VALÚ. Prednost VALÚ Monete je odloženo plačilo, saj se vsa plačila obračunajo enkrat mesečno prek računa za telekomunikacijske storitve. Kako plačati z VALÚ Moneto?
 • LeanPay (obročno plačevanje): Hitro in enostavno – Hipna odobritev s samo nekaj podatki. Brez papirjev, brez obiska banke! Vse na dlani – Kjeroli in kadarkoli: obročni nakup z nekaj kliki. Vse na mobilcu. Pod vašim nadzorom – Popolnoma pregledno in brez skritih stroškov. Kadarkoli si lahko premisliš.
 • GoCrypto (plačilo s kriptovalutam)

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Brnčičevi 31, Ljubljana – Črnuče. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Prevzemno mesto in ogled izdelka

Brnčičeva 31, 1231 Ljubljana – Črnuče, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

 

VAŠA KOŠARICA

close