30 %
5977

VibraRazer multifunkcijsko orodje

99,80€ 69,90€

Ne najdete pravega orodja za vaš domač projekt?

Bi radi opravili delo sami, namesto da plačujete drage obrtnike? Potem potrebujete Vibrarazer, profesionalno univerzalno orodje za rezanje, brušenje, strganje in še mnoga druga opravila.

Vibrarazer – Običajna orodja imajo vrteča ali premikajoča rezila, ki jih je težko obvladovati. Samo majhna nepozornost je dovolj, da se poškodujete. Z Vibrarazerjem se vam to ne bo zgodilo, saj uporablja tehnologijo vibracij in oscilacij. Rezilo se tako ne vrti, ampak oscilira naprej in nazaj s hitrostjo do 22.000-krat na minuto. Ta tehnologija Vibrarazerju omogoča, da hitro, učinkovito in varno zareže v skoraj vsak material.

Vibrarazer je izbira tako profesionalcev, kot začetnikov. Narejen je za enostavno uporabo in vzdržljivost. Z ergonomsko obliko se prilega vsaki roki, njegova premišljena zasnova pa omogoča, da z njim dosežete tudi težko dostopne vogale.

VibraRazer lahko prereže skoraj vse – razen vaših prstov.

Skupaj z Vibrarazerjem boste dobili komplet orodij in nastavkov, s katerimi boste lahko opravili na stotine hišnih popravil. In to še ni vse. Vibrarazer ima tudi nastavek za odsesavanje prahu. Priključite ga na sesalnik in prah, ki nastane pri rezanju ali brušenju, bo šel tja, kamor mora iti.

Z Vibrarazerjem lahko v samo nekaj urah preobrazite vašo kuhinjo, poživite kopalnico in končate vsa druga domača opravila, s katerimi ste odlašali, ker niste imeli pravega orodja.

Vibrarazer je zmogljivo univerzalno orodje, ki vam je samo v tej ponudbi na voljo po neverjetni ceni. Naročitega in dobili boste orodje za profesionalne rezultate. In ne samo to. Zraven boste dobili še dve jekleni rezili za rezanje in strganje, glavo za brušenje, brusni papir, ključ za nastavke ter neverjetno praktičen in kompakten kovček za shranjevanje.

DODATNO DARILO: Pas za orodje + Kovček s 300 uporabnimi dodatki (svedri, vijaki, zidni vložki)

Tehnični podatki:

  • Napetost: 230V
  • Moč: 250W
  • Dolžina kabla: 3m
  • Do 22.000 oscilacij na minuto
  • Mehek gumijast ročaj
  • Masa: 1,55kg
  • V kompletu: VibraRazer, strgalo, nastavek za brušenje, brusni papir, nastavek za rezanje, imbus ključ za nastavke.

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VibraRazer multifunkcijsko orodje”

99,80€ 69,90€ Dodaj v košarico