5500

Veggie Cut rezalnik

19,90€

Ste siti zoprnih in težavnih kuharskih opravil? Čas je, da naredite konec napornemu pripravljanju hrane. Svetovna uspešnica Veggie cut od sedaj naprej tudi na www.najnakupi.si!

Veggie cut – Predstavljamo vam nov, edinstven Veggie Cut. Z njim lahko enostavno in varno režete zelenjavo in sadje: Na primer Sveže kumare za solate in zdrava jabolka za slastne sladice ter domač štrudel.

Veggie Cut

Ima močan vakuumski nastavek, ki ga čvrsto in varno pritrdi na katerokoli gladko površino v kuhinji. Potem samo še vstavite želeno rezilo, izbrano sadje ali zelenjavo in zavrtite ročico. Rezultat bo navdušil ne samo vas, ampak tudi vašo družino in goste. Veggie Cut ima tri nastavke za rezanje, ki so priročno shranjeni v spodnjem delu naprave. Nastavek samo vzamete ven in ga potisnete v rezalnik. Tako enostavno.

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Veggie Cut rezalnik”

19,90€ Dodaj v košarico