29 %
845569

Večnamenski izvijač z LED lučko – VSE V ENEM!

6,90 4,90

Set 7 izvijačev s 6 led svetilkami, ki bodo zadostili vse vaše hišne ali strokovne potrebe. Zelo priročen “vse v enem”, da ga lahko vzameš vedno s seboj.

Komplet vsebuje 7 izvijačev (3 ravne, 3 PH, 1 PHP) v različnih velikostih s 6 LED svetilkami in priročnim ročajem za namestitev. Izvijač z led lučko bo vaš zvesti sopotnik. Priročen za v avto, prikolico, ali aktovko.

Set izvijačev je zelo priročen, saj je vse v enem in bo tako vedno s teboj. Zadostuje za vse hišne in strokovne potrebe. Priročna led lučka omogoča, da lahko izvijač uporabljate tudi v prostorih, kjer osvetljava ni najboljša.

Napaja se s 3 baterijami tipa AAA, ki niso vključene.


Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

6,90 4,90Dodaj v košarico