-50%
, ,

Večbarvne Novoletne lučke (96 LED)

Zaloga:

Na zalogi


Primerjaj

Večbarvne novoletne lučke 96 LED so primerne za krašenje novoletne jelke ali drugo novoletno dekoracijo: na balkonu, oknu, terasi.

 • 96 LED lučk
 • 8 programov
 • Odlična kvaliteta
 • mala poraba energije
 • se ne segrevajo
 • za notranjo in zunanjo uporabo

9,90 19,90

Na zalogi


 Potrebujete pomoč ? Pokličite nas na: 080 61 16

V teh praznikih ne spreglejte večbarvnih novoletnih lučk (96 LED) in v svoje domove vnesite svetlobo in veselje. Lučke ustvarijo pravo božično vzdušje in so odlične za krašenje božičnih drevesc, teras, balkonov, itd. Okrasite svoje božično drevesce s krasno večbarvno svetlobo. Lahko pa jih uporabite tudi za dekoracijo svojega doma, saj so primerne tako za notranjo, kot za zunanjo uporabo.

Osvetlite lahko tisti temen kotiček v hiši, ki ga dnevna svetloba ali druge luči slabo dosežejo. Lahko pa jih obesite okrog slike ali fotografije, ki jo želite izpostaviti. Primerne so tudi za praznovanja, kot so rojstni dnevi, poroke, obletnice, saj pričarajo elegantno in romantično vzdušje tako na prostem, kot v notranjosti.

Osvetlite lahko tisti temen kotiček v hiši, ki ga dnevna svetloba ali druge luči slabo dosežejo. Lahko pa jih obesite okrog slike ali fotografije, ki jo želite izpostaviti. Primerne so tudi za praznovanja, kot so rojstni dnevi, poroke, obletnice, saj pričarajo elegantno in romantično vzdušje tako na prostem, kot v notranjosti.

Večbarvne Novoletne lučke (96 LED) bodo popestrile vsako mračen zimski večer, poleti pa ustvarile praznično atmosfero.

Primerne so tako za notranjo kakor tudi za zunanjo uporabo. Baterija (3 x AA, niso priložene). Pribl. dolžina: 7,5 m.

novo leto, božič, lučke, večbarvne lučke, prazniki, led lučke

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja