-50%
, , ,

Varčevalec energije ElecEQ

Zaloga:

Ni na zalogi


Primerjaj

Varčevalec energije Elec EQ je najboljši način uporabe električne energije z učinkovito zaščito okolja. Ta nova naprava bo zelo uporabna v vašem doma, saj stabilizira in regulira pretok električne energije z natančnostjo, dvigom faktorja moči in povečanjem njegove učinkovitosti, zaradi česar se bo zmanjšala poraba električne energije. Poleg tega ta učinkovit varčevalec energije Elec EQ ščiti električne naprave in podaljšuje njihovo življenjsko dobo, saj zmanjšuje škodljiva nihanja ter napetostne sunke. Elec EQ tudi ščiti okolje in zdravje človeka z zmanjšanjem elektromagnetnega polja, ki ga proizvaja elektrika v vašem domu.

14.90 29.90

Ni na zalogi

Varčevalec energije ElecEQ

ElecEQ uporablja najnovejšo tehnologijo na področju učinkovitosti energije in je bil oblikovan za notranjo uporabo. Ne zahteva nobenega vzdrževanja in je enostaven za uporabo. Preprosto ga le vklopite v omrežje. Odvisno od števila električnih naprav in prekomerne porabe energije lahko namestite enega ali več varčevalcev energije Elec EQ. Elec EQ se lahko uporablja 24 ur dnevno, 365 dni v letu in še vedno ohrani svoje lastnosti.

                                                                 

Varčevalec energije Elec EQ

Predstavljamo vam varčevalec energije Elec EQ je najboljši način uporabe električne energije z učinkovito zaščito okolja. Ta nova naprava bo zelo uporabna v vašem doma, saj stabilizira in regulira pretok električne energije z natančnostjo, dvigom faktorja moči in povečanjem njegove učinkovitosti, zaradi česar se bo zmanjšala poraba električne energije. Poleg tega ta učinkovit varčevalec energije Elec EQ ščiti električne naprave in podaljšuje njihovo življenjsko dobo, saj zmanjšuje škodljiva nihanja ter napetostne sunke. Elec EQ tudi ščiti okolje in zdravje človeka z zmanjšanjem elektromagnetnega polja, ki ga proizvaja elektrika v vašem domu.

Napetost: 90-250 V / 50-60 Hz

Moč: 19 W

Pribl.mere: 7 x 13,5 x 3,5 cm

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Papirniškem trgu 17. Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj!

Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

BLUE TRADE, trgovsko podjetje, d.o.o.

Naš naslov

Papirniški trg 17, 1260 Ljubljana – Polje, Slovenija
Telefon: 080 61 16
Email: info@najnakupi.si

Klicni center

Od ponedeljka do petka: 8:00-20:00
Sobote in nedelje : 8:00-20:00

Direktor

Gregor Gerbec: gregor.gerbec@bluetrade.si

Kupec lahko izbere enega od naslednjih načinov plačila in sicer:

 • plačilo po povzetju
 • plačilo po predračunu na transakcijski račun prodajalca
 • blago lahko poravnate po predračunu, ki vam ga izda trgovec ali spletna trgovina, na prodajalčev transakcijski račun.
 • plačilo s plačilno ali kreditno kartico
 • plačilo prek plačilnega sistema PayPal
 • Kupnino plačate prek svetovno znanega in 100-odstotno zanesljivega plačilnega sistema PayPal (paypal.com).

DOSTAVA

Blago, naročeno na spletni strani vam bomo dostavili v najkrajšem možnem času.

Če je želeni izdelek na zalogi, vam ga odpošljemo najkasneje v 1-5 delovnih dneh. Če naročenega blaga slučajno ni na zalogi, vam bomo to takoj sporočili. Izdelke vam bo dostavila dostavna služba Pošte Slovenija. Cena dostave z dostavno službo Pošte Slovenija je 3.9€. Možen je tudi osebni prevzem na sedežu podjetja. Ob nakupu nad 50€ je dostava brezplačna.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije, vendar si ponudnik pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito. 

GARANCIJA ZA IZDELKE

Garancija izdelkov velja za izdelke, ki so kupljeni na podlagi priloženega računa, kot datum prodaje pa velja datum na računu. Garancijo se uveljavlja z računom ali kopijo in potrjenim garancijskim listom.
Garancija velja za izdelke, ki imajo to zapisano v opisu izdelka. Za izdelke, kjer lahko uveljavljate garancijsko dobo, je le-ta posebej označena. Garancija ne velja za potrošni material!
Vse tovarniške okvare in pomanjkljivosti, ki bi nastale v garancijskem roku bodo odpravljene brezplačno.

GARANCIJA PRENEHA VELJATI:

 • pri okvarah nastalih zaradi nepravilne uporabe, malomarnega ravnanja, mehanske poškodbe.
 • če je v izdelek posegala nepooblaščena oseba ali če je ugotovljeno, da je kdo posegal v izdelek brez našega pisnega dovoljenja
 • pri spremembah na izdelku
 • pri nestrokovnem dodajanju konstrukcijskih sklopov.
 • pri uporabi drugih elementov, ki originalno ne spadajo k izdelku
 • pri napačnem upravljanju ali poškodbah zaradi malomarnega ravnanja