valjček za odstranjevanje trde kože

Valjček za odstranjevanje trde kože Telefunken

19,90€

Izjemno kvaliteten valjček za odstranjevanje trde in poroženele kože znamke Telefunken. Pete si odslej naprej lahko uredite tudi same in to v udobju svojega doma. Valjček deluje na baterije.

valjček za odstranjevanje trde kože

Izdelek ne vsebuje nevarnih rezil, zato je do kože nežen. Na glavi, ki je vrtljiva kar za 360 stopinj je kremenčev pesek, ki učinkovito odstranjuje trdo in poroženele kožo s stopal. Je izjemno prijeten za uporabo in varen. Vaša stopala bodo gladka v nekaj minutah, ve pa pripravljene na sezono sandalov.

Valjček, priznane znamke Telefunken, deluje na dva bateriji AA, ki pa niso priložene! Poleg valjčka boste prejeli tudi krtačko za čiščenje.

OBIŠČITE NAS!

 

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

 

Komentarji

19,90€ Dodaj v košarico