vakumski vrečki

Vakuumski vrečki za shranjevanje oblačil

7,90€

Dve vakuumski vrečki za shranjevanje, velikosti 60cm x 45xm. Priharnite kar 75% prostora in obenem zaščitite vaša oblačila! Oblačila bodo zaščitena pred molji, škodljivci, vodo, umazanijo

 

Vakuumska vrečka za shranjevanje vaših oblačil, bo vaša oblačila zaščitila pred zunanjimi vplivi, škodljivci, umazanijo, vodo in nadležnimi molji! Ob shranjevanju morajo biti vaša oblačila popolnoma suha. Rokovanje z vrečkama je nadvse enostavno.

 

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00 na Središki ulici 4,1000 Ljubljana. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

7,90€ Dodaj v košarico