5983

Vacu Ear za čiščenje ušes (2 kosa)

29,90€

Poskrbite za čistočo in zdravje vaših ušes.

Z napravo Vacu Ear boste to storili hitro, enostavno in varno.

Super cena za 2 kosa!

Ni na zalogi

Vacu Ear je mali baterijski sesalnik, ki vam omogoča varno in temeljito čiščenje ušes. Primeren je za vso družino. Poleg naprave prejmete tudi več silikonskih nastavkov, s čimer bo vsak družinski član imel svojega.

Naprava ima na zadnji strani LED lučko, s pomočjo katere boste lahko družinskim članom pogledali v ušesa in preverili, ali so dobro očiščena.

Vacu Ear:

Iz ušes varno in neboleče posesa suhe in mokre delce ušesnega masla in druge nečistoče. Priporočamo ga tudi po plavanju, potapljanju ali umivanju las, saj lahko z njim hitro, enostavno in varno iz ušes posesate vodo in tako preprečite neprijetne občutke ali celo vnetje ušes.

Mehki silikonski nastavki se prilegajo vsakemu ušesu. Zasnovani so tako, da za razliko od bombažnih paličic z njimi ne morete poškodovati sluhovoda ali bobniča.

Poskrbite za čistočo in zdravje vaših ušes. Z napravo Vacu Ear boste to storili hitro, enostavno in varno.

Vacu Ear se napaja z dvema običajnima AA baterijskima vložkoma.

Poleg naprave in silikonskih nastavkov boste prejeli tudi ščetko za čiščenje izdelka.

Baterijsko napajanje 2x 1,5V AA

 

Obiščite nas!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila:

Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Komentarji

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vacu Ear za čiščenje ušes (2 kosa)”

29,90€ Preberi več