840876

VacPack – vakuumske vreče za shranjevanje

14,90€

Vam zmanjkuje prostora za shranjevanje oblačil, posteljnine in drugega tekstila? So vaše omare preveč natrpane? Rešitev so VacPack, vakuumske vreče, ki vam omogočajo več prostora za shranjevanje.Prihranite prostor in zaščitite svoja oblačila s shranjevanjem v vakuumskih vrečah.

Počisti
SKU: N/A Categories: , Tags: , ,
vacpack

vacpack

VacPack – Vam zmanjkuje prostora za shranjevanje oblačil, posteljnine in drugega tekstila? So vaše omare preveč natrpane? Rešitev so VacPack, vakuumske vreče, ki vam omogočajo več prostora za shranjevanje.

Oblačila in drug tekstil samo zložite v vrečo in jo zaprite s patentiramim sistemom nepredušnega zapiranja. Nato s sesalnikom iz nje izsesajte zrak. V nekaj sekundah boste prišli do velikanskega prihrankra prostora.

VacPack

Shranite vaša oblačila, spalne vreče, odeje in drugo posteljnino. V vakuumskih vrečah VacPack je vsebina zaščitena pred vlago, molji in neprijetnim vonjem, zato lahko tako shranjena oblačila brez skrbi pospravite tudi na podstrešje ali v klet.

Zmanjšajte prostor, ki ga potrebujete za shranjevanje sezonskih oblačil na vsega tretjino! Naročite neverjetno praktične vakuumske vreče za shranjevanje VacuPack še danes.

Vakuumske vreče so na voljo v dveh velikostih (izberite ob oddaji naročila)

  • Large (55 x 85 cm)
  • Jumbo (90 x 125 cm)

OBIŠČITE NAS!

Naše izdelke si lahko osebno ogledate tudi v našem prevzemnem mestu v Ljubljani. Nahajamo se na Središki cesti 4, v neposredni bližini BTC-ja. Obiščite nas, parkirno mesto je zagotovljeno! Izbrane izdelke lahko tako na licu mesta vidite, primete v roko, kupite in jih takoj odnesete s seboj! Če vam je ljubše, lahko tudi izdelke, ki ste jih naročili prek spleta ali po telefonu, prevzamete osebno. Sicer pa dostavljamo v najkrajšem možnem času, v večini primerov že naslednji dan. Ker sodelujemo s Pošto Slovenije, je dostava hitra in zanesljiva!

Načini plačila: Ponujamo več načinov plačila. Lahko plačate s kreditnimi karticami, s sistemom Paypal, z gotovino, po predračunu in po povzetju.

Obratovalni čas prevzemnega mesta NajNakupi je od 8.00 – 16.00. Obiščite nas in vstopite v modri svet NajNakupov!

Preverite, kako do nas!

 

Komentarji

Additional Information

velikost

Jumbo (90 x 125 cm), Large (55 x 85 cm)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “VacPack – vakuumske vreče za shranjevanje”

14,90€ Izberi velikost